2777
2789
عنوان

چرا تازگیا هیچکس حالش خوب نیست

107 بازدید | 10 پست

واقعا علتش را کسی میدونه؟ جدا از بحث های اقتصادی حتی کسایی که وضع مالیشون هم خوبه هم حالشون خوب نیس. قدیم چرا همه خوشحال بودن؟ یا اون موقع هم خوشحال نبودن ما چون بچه بودیم نمیفهمیدیم؟

دورو بریا وضع مالیشون خوبه

همشون گریه و حال بد و افسردگی و عصبانیت و..... دارن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا

دیگه دل خوشی نیست

چون اونی هم ک دستش به دهنش میرسه یه مشکلات دیگه داره

مثلا دختر سن بالا تو خونه داره ، مادر حرص میخوره

یا طلاق گرفته داره

یا .....

و هزاران درد غیر اقتصادی

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
شادی یه چیز. جمعی هستاونی که داره هم،،بفرض خون بقیه رو تو شیشه نکرده و حق بقیه نیومده تو جیبش،،،،با ...

دقیقا همینه . من خودم فکر بقیه رو میکنم . میگم کلی پول زیاد داشته باشم به دورو بریا هم کمک کنم و....

خب ادم ناراحت میشه . هر چند بگم من دارا هستم و فلان . اما دورو بر خیلیا ندار هستن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .