2777
2789
عنوان

صورت صاف و بدون منافذ وشفاف و😂😂

17428 بازدید | 35 پست

سلام بچها شما چی استفاده کردین ک برای صورتتون خوب بوده ینی صافش کرده منافذو بسته وخلاصه عالی بوده؟

راسی کسی تو ایستا از پیج فیلینکو خرید کرده؟اونجا از ماسک خاک رس خیلی تعریف میکنن کسی استفاده کرده؟

ماساژ صورت ...ماساژ با یخ ...هر چیزی که جریان خون تو صورت زیاد کنه عالیه 

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با هیچی مشکل ندارم ، اِلا این جوشای سرسیاه !!!

واقعا این سرسیاها با چی میرن ؟؟؟؟

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...
جدی؟پس ایتم امتحان میکنم

بله ..عالیه ...فیلم ماساژ صورت گوگل ذ

دان کن ..من با ماساژ گونه هام خوش فرم شده ..و ماساژ یخ چروک ریز از بین می‌بره...اما زمان میبره

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

اول ازهمه عزیزم استرس

استرس روازخودت دورکن ک خیلی تاثیرروی پوست میذاره

دوم ...درست کردن تغذیه

سوم...پاکسازی پوست انجام بدین(به این صورت که توحمام روشوب رو روی دستتون بزنید بعدآروم آروم روی صورت ماساژ بدین،بعدصورت روباصابون بشورید...)

ماسک وبخور هم خیلی ماثره

آلوئه ورا خیلی خوبه

بخورپیاز ...پوست روسفیدمیکنه

بخوررازیانه ...منافذپوست رومیبنده

و.......

لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎                       ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤                         ❤مواظبش باش خدا❤                                               #عشقِ دلی❤