2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علائمی داشتین از چیا فهمیدین

اول اینکه بی‌بی چکم هاله مینداخت و پررنگ نمیشد و روز 40 پریودی آزمایش بتام 1 بود در صورتی که بی بی چک مثبت بود. بعد درد یه طرفه پهلو و لکه بینی داشتم. موقعی که رفتم بیمارستان حدودا 1 سانت خورده ای شده بود که آمپول زدن تا دو روز بعدش دفع شد و ماه بعدش پریود شدم

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
ازکجا فهمیدی خارج از رحمی هست با کدوم علائم آزمایش 

ساک حاملگی دیده نمیشد داخل رحم و بتا بالا پایین میشد تا 400 هم بیشتر نرفت

ساک حاملگی دیده نمیشد داخل رحم و بتا بالا پایین میشد تا 400 هم بیشتر نرفت

خواهر من میترسم میگه شاید مال منم خارج از رحمی بوده من هی میگم به چه چیزایی فک میکنی آبجی من رفت سونو دکتر گفت شیمیایی یا پوچ بوده خودش دفع میشه بعد ۸ روز کامل خونریزی کرد بعدشم پاک شد دیگه هیچ جا نرفت

در این دنیا انسانم آرزوست❤
خواهر من میترسم میگه شاید مال منم خارج از رحمی بوده من هی میگم به چه چیزایی فک میکنی آبجی من رفت سون ...

واسه من کلا تموم شد امروز سونو کردم گفت ساک و بقایا هیچی نیست. دیدی با شیاف نمیشه نگهش داشت؟! کلا تو طی دو روز همه چی تموم شد. چیزی که خدا نخواد با هیچی نمیشه نگهش داشت

خواهر من میترسم میگه شاید مال منم خارج از رحمی بوده من هی میگم به چه چیزایی فک میکنی آبجی من رفت سون ...

نه نگران نباشه وقتی میگن پوچ یعنی ساک داخل رحم دیده شده ولی چیزی توش نیست

نه نگران نباشه وقتی میگن پوچ یعنی ساک داخل رحم دیده شده ولی چیزی توش نیست

گفتن بارداری شیمیایی بوده فقط بتا خودبخود رفته بالا تو سونو هم همه چی عادی بود همینا بود بعدشم ۸ روز کامل خونریزی بعدشم تموم شد دیگه هیچجا نرفت 

در این دنیا انسانم آرزوست❤
گفتن بارداری شیمیایی بوده فقط بتا خودبخود رفته بالا تو سونو هم همه چی عادی بود همینا بود بعدشم ۸ روز ...

آهان ساک ندیدن؟ واسه من ساک بود ولی خیلی کوچیک بود