2777
2789
عنوان

جلو در مهد شرمنده شدم

276 بازدید | 14 پست

پسر من تو خونه صبحونه میخوره کامل، برای اونجا هم لقمه میذارم که تایمی که بچه ها صبونه میخورن اینم داشته باشه که اکثر مواقع میمونه ازش چون سیره، چند وقت پیش مربیش گفت بچه ها خوراکی میارن بچت نگاه میکنه بر خلاف میل باطنیم یه مدت براش خوراکی هم میذاشتم چون دوست ندارم به این چیزا عادت کنه اونم به زور و یواشکی چون میگفت نذار فقط لقمه میبرم و اکثر مواقع دست نمیزد به خوراکیا. منم یه مدته بی خیال شدم دیگه نذاشتم براش حالا باز مربیه اومد جلو مادرای دیگه گفت خوراکی بذار چون صبونشو نمیخوره میگه مامانم ازینا نمیذاره برام😶 چقد این بچه بد قلقه، میوه میخام بذارم براش یا خوراکی دیگه صبحا جیغ و داد که فقط لقمه بعد اونجا ابروی منو می‌بره 🫤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها همینن . بچه من الان از مدرسه برگشته تازه تغذیه میخوره 😑

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

شرمندگی نداره خب همین حرفارو جلو مادرا به مربیش میگفتی.اونا هم بچه دارن قطعا درکت می‌کنن

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

شما کار خودتو کن عزیزم شاید بچت جلو شما میگه نزار ولی اونجا دلش میخواد

الان رفتم باز چند مدل گرفتم براش ولی اعصابم خورد شد چون ببینه میذارم حتی گریه میکنه که نمی‌برم بعد اونجا اینطوری میگه😑

چ بامزس🤣قایمکی ازش بزار ب مربیشم بگو

😂😂😂 میبینی تورو خدا

اخه اونا خودشون برنامه غذایی دادن انواع لقمه ها تو برنامس حس میکنم اونجا هم گفتن به بچه ها اینم رفته تو مغزش که فقط لقمه باید ببره

دختر منم خونه صبحانه میخوره لقمه هم میذارم براش بعد معلمش گفت تغذیه کم میذاری میگه گشنمه

میذارم همه رو برمیگردونه

یه روز مربی میگه شیر دوست نداره نذار براش همه رو میریزه

خودش میگه بذار میخورم

امروز مربی میگه با دوستش آب قمقمه شون رو خالی میکنن رو میز آب دهنی بچه ها رو میریزن توش🫠