2777
2789

بارداریت پوچ یا شیمیایی هس خواهر منم مثل تو لکه بینی داشت سقط شد اول لکه بیبنی هست بعدشم یواش یواش یواش خونریزی شدید شروع میشه علائم هاشم رفت سینه درد و حالت تهوع رفت

در این دنیا انسانم آرزوست❤
آخه میدونی یکیو میشناسم که شیاف استفاده کرد ولی چند روز بعدش قلب نینی ایستاد مجبور شد سقط کنه ولی بخ ...

اگه جنین رشد نکنه شیاف بزاری بزور دفع میشه یاحتا باید کورتاژ بشه خدایی نکرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر.  ولی تو اینترنت بخون تا حدی طبیعی هست لکه بینی تو هفته 4 اکثرا خانما دارن که بدون درد ...

خواهر من با ۴ روز تاخیر بتاش ۳۴ بود از فرداش لکه بینی داشت بازم آزمایش رو تکرار کرد شده بود ۹۵ توی دو روز دوبرابر شده بود اونم گفت خطرناک نیس تبدیل شده به خونریزی بازم رفت بتا داد دیگه چون خونریزی داشت توی دو روز فقط از ۹۵ بتاش شده بود ۱۰۰ بعدشم ۸ روز کامل خونریزی کرد سقط توچهار هفته 

بارداریت پوچ یا شیمیایی هس خواهر منم مثل تو لکه بینی داشت سقط شد اول لکه بیبنی هست بعدشم یواش یواش ی ...

آخه پوچ یا شیمیایی بتا عادی نیست واسه من هر دو روز 2 برابر میشد

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
حرف دکترا رو ول کن یه درصدم به جون آدمیزاد ارزش قائل نیستن زود برو شیاف بزار 

دیروز لک بود امروز شد خون فکر کنم داره دفع میشه خوب شد شیاف نذاشتم وگرنه الان مصیبت بود. مرسی عزیزم از اینکه بفکرمی. قسمت نبود بعدش میرم آزمایش ژنتیک

حرف دکترا رو ول کن یه درصدم به جون آدمیزاد ارزش قائل نیستن زود برو شیاف بزار 

واسه من بتا اومده پایین. شده 600 احتمالا خودش هی بیاد پایین

دیروز لک بود امروز شد خون فکر کنم داره دفع میشه خوب شد شیاف نذاشتم وگرنه الان مصیبت بود. مرسی عزیزم ...

ببین عزیزم خواهر من کپی تو شد بخاطر اشتباهش الانم پشیمونه الان ۱۰روزه سقط کرده میگه ایکاش شیاف میزاشتم 

واسه من بتا اومده پایین. شده 600 احتمالا خودش هی بیاد پایین

آها پس متاسفانه نمیشه کاریش کرد منم ۳ ماه پیش مثل شما شدم الان بازم اقدامم ناراحت نباش منم تجربه شو دارم ایشالا نی نی دیگه

ببین عزیزم خواهر من کپی تو شد بخاطر اشتباهش الانم پشیمونه الان ۱۰روزه سقط کرده میگه ایکاش شیاف میزاش ...

من پشیمون نیستم عزیزم. دیروز لک دیدم امروز شد خون. اصلا وقتی نداشتم تازه ساکمم خیلی کوچیکه خودش داره دفع میشه. اگه استفاده میکردم بیشتر عذاب میکشیدم معلومه مشکل کروموزومی هست خداروشکر که الان داره دفع میشه میموند حتما مشکل داشت. سقط های 3 ماهه اول مشکل ژنتیکی و کروموزومی هست. حتما باید برم آزمایش ژنتیک

آها پس متاسفانه نمیشه کاریش کرد منم ۳ ماه پیش مثل شما شدم الان بازم اقدامم ناراحت نباش منم تجربه شو ...

من شهریور هم خارج رحم داشتم. انشاالله هر چی خیر عزیزم هرچی خدا بخواد