2777
2789
عزیزم شما مگه پزشکی؟! چرامیترسونیش! لکه بینی هزار علت داره

نه پزشک نیستم ولی میدونم نترسوندمش گفتم پاشو برو دکتر 

یکی از علت های لکه بینی چیه؟؟؟؟؟؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه پزشک نیستم ولی میدونم نترسوندمش گفتم پاشو برو دکتر  یکی از علت های لکه بینی چیه؟؟؟؟؟؟

عزیزم ممکنه جفتش سیرکولار باشه، ممکنه عفونت ادراری داشته باشه، یا زخم دهانه رحم یا خیلی چیزای دیگه که دکتر می‌دونه. منم فقط همینارومیدونم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
عزیزم ممکنه جفتش سیرکولار باشه، ممکنه عفونت ادراری داشته باشه، یا زخم دهانه رحم یا خیلی چیزای دیگه ک ...

۴ هفتشه😅

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
۴ هفتشه😅

خدا کمکش کنه، اما خب درست میگی حتما باید بره دکتر. والا من خودم هفته دوازده هنوز لکه بینی دارم. بخاطر جفت سیرکولار وعفونت و دارم میمیرم از ترس

خدا کمکش کنه، اما خب درست میگی حتما باید بره دکتر. والا من خودم هفته دوازده هنوز لکه بینی دارم. بخاط ...

شما هفته هات بالاتره نترس 

دلیلشم که میدونی 

ایشون هفتش خیلیییی پاییته باید بره دکتر اصلا هم نمیترسه ریلکس ریلکس به خدا من یه هفته مثل مرده ها شدم قشنگ مرگ و جلو چشمام دیدم 

هنوزم میترسم لک نبینم باز

شما هفته هات بالاتره نترس  دلیلشم که میدونی  ایشون هفتش خیلیییی پاییته باید بره دکتر اصل ...

آها خودتم بارداریعزیزم.خدا نگهش داره برات.خدا کمکمون کنه، چقدر استرس کشیدیم برابارداری حالا هم هزار درجه بیشتر

آها خودتم بارداریعزیزم.خدا نگهش داره برات.خدا کمکمون کنه، چقدر استرس کشیدیم برابارداری حالا هم هزار ...

اره به خدا من دو سال طول کشید باردار بشم الانم سونو قلب قراره برم ینی دارم میمیرم فقط میگم نکه قلبش تشکیل نشده یه موقع😭

اره به خدا من دو سال طول کشید باردار بشم الانم سونو قلب قراره برم ینی دارم میمیرم فقط میگم نکه قلبش ...

برات دعامیکنم. انشاالله تشکیل شده، منم مثل تو آنقدر گریه کردم و با استرس رفتم که دکتر گفت بااین استرس نمیتونم برات سونو کنم. میلرزیدم سر تخت معاینه. اماخداروشکر خوب بود

شیاف استفاده کن منم مثه تو بودم و استراحت مطلق فقط برای دستشویی رفتن بلند شو 

عزیزم اصلا به شیاف نرسید یه روزه سقط شد. چیزی خدا نخواد با شیاف نمیشه نگهش داشت

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏