2777
2789
عنوان

جواب شوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 40 پست

تو نباید هیچ وقت میشدی الویت دوم یا چندم همسرت... همیشه ازش چیزی باید طلب میکردی ولو با هزینه ی کم و قیمت ارزون... اینکه نداری پس من نمیخام میشه نتیجش این.... خیلی خیلی خیلی دلیل هست ک زنی خرح نداره ارج نداره رو علمیش میکنه😁

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه همینه و رعایت کردناواسه خانمه ارج و بالانشینی واسه ننه جون

شمارعایتشوکردی ازخانمیته

اون سواستفاده گره 

ولی بشین باهاش صحبت کن وبگو تصمیم گرفتی کادو برای مادرخودت ومادرشوهرت هیچی نخری بگو همینجورکه من همیشه رعایتتو کردم اونام مادرن وقطعا میفهمن که مادستمون تنگه بجاش همون۳۰۰تومن روبرای بچه هامون خریدمیکنیم و منم برای مادرخودت وخودم کیک میپزم ومیبریم وبهشون تبریک میگیم

الانم فقط و فقط با زبون خوش و سیاست برو جلو ک فک نکنه حسودی میکنی... بگو دلم میخاس پول داشتیم و برا مامانا سنگ تموم میذاشتیم، میدونم ک همیشه برا منم میخای کادو بخری و دستت خالیه... ایشالا امسال واسشون روسری میگیرم ک ب جیبمون هم بخوره سال دیگه واسشون میز میخریم مبل میخریم خونه میخریم... شما واسم طلا میخری😁😁

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
پول خودشه و اختیارشو داره واسه این خورده پولا دلتو سیاه نکن به آخرت فکر کن

این ک حرف چرته ک پولشو داره اختیارشو داره... مرد بیرون کار میکنه زن داخل منزل... هرچی هست مال جفتشونه.... این از این..

چ عجب..عجب مادرشوهری ک ازقبل تعیین کرده چی براش بگیرن یعنی از وضع مالی پسرش خبرنداره  ..عزیزم اصلا برات مهم نباشه اگه شوهرت بخواد پول بده میده و ب حرف تو هم نیس پس بهونه دستش نده دعواشه ولی ازهمین امروز بش بگو ک کادوی خوبی ازش میخوای برای امسال روز زن و تاکید کن این چندسال مراعاتش کردی منتی بزار روش بزار بدونه ک لیاقت داشتی ولی بخاطر شرایطتون از مناسبتا گذشتی این چندسال..  اسمی هم ازکادو مادرشوهرت نیار ب هیچ وجه چون شوهرت حساسترمیشه همینکه بخواد براتو هم بگیره مجبورمیشه جیبشو بسنجه

چ عجب..عجب مادرشوهری ک ازقبل تعیین کرده چی براش بگیرن یعنی از وضع مالی پسرش خبرنداره  ..عزیزم ا ...

ک ببینم آیا میتونه پول میز اون رو هم بده یا ن..هرچند ک احترام و شاد کردن مادرش مهمه ولی اینو یادت باشه تو هم از لیاقت خودتدپایین نیاری..مردها کلا اینطورن کم خرج باشی ب مرور عادی میشه براشون و فداکاری نمیدوننش 

مادرش مگه جیب پسرش رو نگاه میکنه که شما حواست به کادو روز مادرشه 

اره. چون تو همین سال ها. مادرش میدید که شوهرم در به در دنبال پول بود. و از صبح میرفت سرکار‌ تا نصف شب کار‌میکرد ولی هنوز اوضاعمون خوب نشده بود.

مامانش همسایمونه و بجای درک کردن که پسرش انقدر خسته میشه. اومد‌پولامون رو هم بالا‌کشید.

ماددش همچین ادمیه. و شوهرم اینارو یادش رفته چون مادرشه.

بدون دعوا و جوری که متوجه بشه تو هم در جبهه اون هستی بهش بگو عزیزم آدما باید به جیبشون نگاه کنن، چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه

و به شوهرت بگو همون ۱۵۰ تومن که در نظر گرفته بودید رو بدید، خواهر شوهرت هم هر چقد میخواد بده، بقیه اش هم مادرشوهرت خودش بزاره میز رو بخره

خودت شوهرتو بیشتر میشناسی اگه میدونی مخالفت کنی بحث و ناراحتی پیش میاد به نظرم بیخیال شو اما ماه آینده که حقوق گرفت.  حتمااا یه خرج حسابی بکن  دیگه هم نگاه نکن که تا آخر ماه پول کم میاری 

اگرم حرفی زد بگو هم واسه روز زنه هم ولنتاین هم واسه این چند سال از خودگذشتگیمه 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

عزیزم حتما یه نگاه به جیبش کرده که میخاد بده و مادرشه سر تاپاشم طلا بگیره بازم جبران یک گوشه از زحمتاش نیست... شما هم با خوبی و بدیاش ساختی از خانوم بودن و باشعور بودن خودته اما یه جاهایی باید به مردا سخت بگیری که خوبیاتون رو به چشم وظیفه نیبینه..نهایتش اگه دلت با این قضیه نیس بهش شرتیطو توضیح بده و بگو اوضاعمون اینه ولی هرجور نظر خودته...توام یه کادوی خوب واسه مامانت بگیر

پول خودشه و اختیارشو داره واسه این خورده پولا دلتو سیاه نکن به آخرت فکر کن

اینکه پول خودشه و اختیارشو داره از ریشه غلطه عزیزم، پول جفتشون هست و جفتشون اختیارشو دارن. مثل این میمونه که بگیم بچه رو من میزام پس فقط من اختیارشو دارم

بحث ارزش گذاری هاست عزیزم

بعدشم آدم باید به اندازه گلیمش پاشو دراز کنه