2777
2789
عنوان

جواب شوهرمو چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 40 پست
با شما بودم؟ریپلای نکن حوصلتو ندارم

با شما بودم چیه پاچه میگیری سر صبحی... یه زری مفتی زدی جوابتو دادم... دهنتو ببند ک شر بخوابه ریپلای نکن چی چیه یاد گرفتین؟؟؟؟ حوصله نداری برو کپتو بذار 

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
با شما بودم؟ریپلای نکن حوصلتو ندارم

تو تاپیک ک حرف میزنید دیگه با شما نبودم با اوشون بودم معنی نداره! یه چی گفته میشه همه میشنون یکی هم خلاف نظرت ممکنه حرف بزنه... جنبشو نداری برو لالا بچه!!!

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_شب     ببین چیا میگه بی ادب منم نظر خودمو نوشتم عزیزم

🤣😏واقعا ک بچه ای!! خدا ب داد اطافیانت برسه!!! رفتی بزرگتر رو صدا زدی.... خدااااایا اینا ک اینجا اینجدرین کاش رنگیشون میکردی تو جامعه هم بشناسیمشون تنمون ب تنشون نخوره....😏🤣🤣🤣

@نی_نی_یار_شب     ببین چیا میگه بی ادب منم نظر خودمو نوشتم عزیزم

عزیزم؟؟؟؟ جلو بزرگتر خوب لفظ قلم میای🤣🤣🤣🤣

@نی_نی_یار_شب     امیدم به توئه که اینا رو جمع کنی با مرام

حالم از هرچی پاچه خار و بچه ننس به هم میخوره... اوقم میشه🤢🤮

به نظر من قبول نکن چون از این به بعد اوضاع همینه عیده تصمیم میگیره بچه هاش یه چیز دیگه بخرن براش دوباره دوباره الان قبول کنی برنامه ریزی میکنن برای کادوی بعدی اما قبول نکنی دفعه بعدی روی پول شما حساب باز نمیکنن

کار نی نی یار اینه که آشغال هارو از این سایت حذف کنه همین

شما شناگر خوبی هستی منتها آب ندیدی هنوز، 😏😏😏برا چرت و پرتا خودتم نی نی یارو صدا میزنی؟؟؟؟ 😏😏