2777
2789
عنوان

سرم خیلی گیج میره نکنه سکته کنم

97 بازدید | 11 پست

این چند وقت خیلی فکرو خیال میکنم فشار عصبی هم میگیرم ولی خیلی سعی میکنم خودمو اروم کنم پشت سرم خیلی اذیت میکنه از صبح

امروزم هم باید پ ر ی و د میشدم نشدم بنظرتون علتش چیه ؟وقتی بلند میشم کل دنیا میچرخه رو سرم الانم سر گیجه دارم

عزیزم علت سرگیجه بیشتر وقتا از گوش میانی و راحت درمان میشه نگران نباش 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریود ممکنه یکی دو روز اینور اونور بشه نگران نباش. 

شاید از کم خوابی سرگیجه داری ساعت 3 شبه مثلا

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

امروز از ۹ صبح خوابیدم تا ۲ واسه همین خوابم نمیبره

عزیزم خیلیا تا یه چیزیشون میشه فکر میکنن نکنه سکته باشه و اینا...واسه همین فکر رایجی هست نگران نباش. منم یهو گاهی اوقات سرگیجه می‌گیرم دلایلش خیلی متنوع هست لزوما سکته و اینا نیست که

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا....