نمیدونم دقیقا چیشد من گوشیو قطع کردم وای امد دم خونمون بیا پایین ساعت حدود ۵ بعدازظهر بود ۴ سالم باهاش دوستم رفتم پایین باید گوشیو بشکنی یه لحظه هنگ کردم گفتم نمیشکونم یه دادی وسط خیابون زد یعنی من ارزشم از گوشی پایین تره بعد کارای وحشتناک میکرد با مشت زد تو اینه ماشین دادو بیداد یعنی یه جوری ترسیده بودم داشتم سکته میکردم بعد اخرش گریه کرد اره من تورو خیلی دوس دارم چرا اینجوری میکنی اخه نمیدونم این من دوس داره که از این کارا میکنه یا قسط حرص دادنمو داره
دختر به چرت و پرتایه یه عده گوش نده که میگن دوستت داره.حوصله ندارم برات بازش کنم.برو حتما حتما پیش م ...
واقعا واکنش ها به این تاپیک برام خیلی عجیبه بهش میگن دلشو نشکن! طرف واکنش بشدت هستریکی نشون داده که نشونه یه روانپریشی عمیقه بعد میگن مرد الکی گریه نمیکنه! مگه مرد باید سر این چیرا گریه کنه اصلا؟ یه مرد واقعی فقط وقت زایمان خانمش تو راهرو بیمارستان گریه میکنه
خیلی عجیبه واکنشا بعد براشون سواله چرا شوهراشون اخلاق بد داره خب وقتی تو دوستی دیوونه بازی دراورد خو ...
میدونی دخترا وقتی از طرف پدرشون از محبت سیراب نشن به هر واکنش جنس مخالف اینجور جذب میشن تا جایی که رفتار تا این اندازه آنرمال و ترسناک جذبشون میکنه بعدم میرن تو زندگی میبینن نمیشه هیچ مدله هضمش کرد
برو مشاور و تجدید نظر جدی کن رو رابطه ات...الان هورمونات بالا پایین شده شاید نتونی عاقلانه تصمیم بگی ...
مرسی که گفتید حتما میرم و انجام میدم اخه خودمم دوستش دارم خیلی نمیدونم چجوری ازش دوری کنم کاراش خیلی بده ولی هرچیم که میشه حتی یه سرما خوردگی کوچوبو بدو بدو میاد دنبالم میبرتم بیرون راسیتش مادر پدر خودم منو نمیبرن دکتر ولی اون میبره هول میزنه نگران میشه
مرسی که گفتید حتما میرم و انجام میدم اخه خودمم دوستش دارم خیلی نمیدونم چجوری ازش دوری کنم کاراش خیلی ...
عزیزم همون....امان از والدین ناآگاه....اونا اگه کم نزارن دختر دسته گل جذب دیوونه بازی نمیشه...ولی بدون بعد بری زیر یه سقف اونقدر حرکات ترسناک ازش میبینی که فقط به طلاق فکر میکنی... زندگی خیلی پیچیده است