2777
2789
عنوان

دیونه بازی نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 47 پست
کاش نامزد منم مث نامزد تو دوسم داشت دیوونه اون دوست داره که اینجوری دیوونه شده.. هیچ مردی گری ...

شما اسم اینو دوست داشتن میذاری

این حالات اصلا طبیعی نیس وا

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باید یه بحثی داشتین که داغ کرده یعنی بی دلیل قاط زده برش دکتر گلم    

اره یه بحث بود یه نوتیفکشن امد برام لایو تو اینستا اینا بود فک کن بد این فک کرد پسره اونموقعه ام نوتیفکشنه رفت حالا بیا به این ثابت کن که بابا چه پسری

یاد نامزد دوستم افتادم اونم همینجور بود بعد یواش یواش کارایی کرد که متوجه شدیم دیوونه اس ی بار سر ی بحثی تا ی هفته گریه میکرد پسره همش میگف من دوست دارم ولی مشکل داش آخر کار پسره چن بار کتکش زد بهم زد خداروشکر 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

انگار تعادل روحی روانی نداره.....خیلی کارش آنرمال بوده، من یکم سرو صدا از کوچه بشنوم سریع پاهام میلرزه باید بدوم تو بغل شوهرم اونم حواسمو پرت میکنه تا صدا بخوابه ، بعد خودش بخواد از این کارای غیرقابل پیش بینی بکنه؟ شاید میخواد جلب توجه کنه که بازم خیلی زشت و بچگانه است کارش