توی تاپیک های قبلم جریان خیانت های همسرم رو گفتم ولی ...جدیدا با مورد جدیدی روبرو شدم دیگه کم آوردم خواستم اینجا دردودل کنم و اینکه دیگه شاید بتونم با قطعیت بگم همسرم یه آدم بیماره شاید از نظر روحی،حدود دوسه ماهه که گوشیش امکاناتش پیشرفته تر شد از محل کارش بهش دادن
و به خاطر کارش هم باید واتساپ داشته باشد،و بازهم نگرانی های من و تغییررفتارهای همسرم،یه مدت مخفیانه تحت نظر داشتم تا بالاخره فهمیدم زنی که توی واتساپ باهاش در ارتباط بود و امشب عکس های ناجوری که زنه براش فرستاده بود رو دیدم😢و تونستم عکس بگیرم تا بتونم ثابت کنم اما...سردرگمم...به خاطر دخترم که همه ی زندگیمونه
اون یه پدرفوق العادس برای دخترم ،ظاهر زندگیمون خوبه ،باهام رفتارش سرده و بی محبت که برام عجیب نیست با این تفاصیل،آخرین بار نوشت که اگر تکرار بشه تصمیم با خودمه....والان اون آخرین باره...
نمیدونه که میدونم ....چون منتظر یه فرصتم ...نمی خوام عجله ای عمل کنم و بی نتیجه بشه ،قصدم برخورد جدی و گرفتن حق طلاق و حضانت و... ایناست چیزایی که قبلا هم خواسته بودم ولی نداده بود ولی الان فرق داره،ممنون میشم اگه کسی نظری داره یا تجربه ای ،بهم کمک کنه و اینکه این رو بگم اگر کسی مجرد هست و این متن رو خوند بدونه همه اینجوری نیستن همسرم من به نظرم اختلال روانی داره مشکلات تربیتی و...و متاسفانه چیزی که سخته اینه که انقدر وجهش مثبته که کسی به ذهنش خطور نمیکنه این کار رو کنه،آدم بی اعتقادی نیست ولی معلومه که مریضه مریض روحی چون من از همون اول ازدواجم تا الان که هفت سال گذشته با این مسائل و نگرانی هاش درگیر بودم اما برام عجیبه که چطور میتونه چطور....جالب اینه اصرار برای بچه دوم داره ،این آدم نرماله؟خیلی بده شرایط،خوبی های زیادی داره ولی به هیچ عنوان این بار قابل اغماض نیست تازه تونستم به کمک دعاو توسل آرامش روحیم رو به دست بیارم که این مورد جدید رو دیدم و الان هم می خوام قوی عمل کنم ،اونایی که بچه دارن میدونن که نمیتونم با زندگی دخترم بازی کنم
همه و اصل قضیه برام اونه ،خیلی حساسه