2777
2789
عنوان

دلم میخواد فقط تو صورتش داد بزنم"من جیره خوار نیستم !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 32 پست

احتمالا تو دهه 20 تا 30 زندگیت هستی

چون هر چی سنت بره بالاتر میفهمی، اشتباهات جزئی از زنگی هست، تو هم مثل هر آدمی حق اشتباه داری، میفهمی هر اتفاقی هر چند بد، اندکی خیر توش هست، میفهمی زندگی خیلی هم ارزش حرص و جوش نداره، آخرش چیزی قرار نیست با خودمون ببریم، میفهمی زندگی رو سخت بگیری، سخت میگذره، راحت بگیری، راحت میگذره، میفهمی باید خودت رو ببخشی، خودت رو دوست داشته باشی، و تو لحظات هر چند سخت، خیلی چیزها واسه شکرگذاری داره، میفهمی هر شرایطی هر چند سخت یا هر چند رویایی، دائمی نیست و میگذره

منن مثه شمام منم اینقدر امروز توساختمون ک کل خانواده ی شوهرم زندگی میکنن ب بهانه ی دعوای دخترم درواق ...

خوش ب حالت ک سبک شدی من که فقط میتونم تو سکوت گریه کنم میترسم روزی ک نتونم تاب بیارم و رگباری تو سر همشون حرفامو بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش ب حالت ک سبک شدی من که فقط میتونم تو سکوت گریه کنم میترسم روزی ک نتونم تاب بیارم و رگباری تو سر ...

منم اینقدر اذیتم کردن امروز زدم ب سیم اخر .ولی رو ندارم دیگه رودررو شم ازبس ک داد زدمو جیغ زدم 😢اومدن دم خونم گفتن چی شده گفتم هیچس دارم بچه رو دعوا میکنم 😑

وقتی انتخابم اشتباه بوده چجوری جبرانش کنم

طلاق

نه تاحالا کسی بعد طلاق مرده، نه بی روزی شده، نه بچه اش چیزیش شده

کلی بچه طلاق مشهور و معروف و موفق داریم

فقط باید قوی باشی و مسئولیت کارت رو به عهده بگیری

مشکل ما اینه فکر میکنیم اگ حرف بزنیم ابروریزی ه

اره بخدا همش چوب بی زبونیمو میخورم هرروز بچه هاشونو میفرستن اینجا بچمو اذیت میکنن بچمو ب گریه میندازن میرن چندبار گفتن نفرستید بازم میفرستن امروز اینقدر داد زدم ب بهونه دعوا بچم ک بلکه بفهمن دیگه نفرستن بازبون ادمیزاد ک حالشون نمیشه یعنی کارم زشت نبود اونجوری دادو بیداد کردم ؟اونا اومدن دم در ازصبح دارم گریه میکنم میگم ای کاش داد نمیزدم میدونم بااین دادایی ک زدم دیگه راحت میشم و نمیان ولی ابرومم رفت

طلاق نه تاحالا کسی بعد طلاق مرده، نه بی روزی شده، نه بچه اش چیزیش شده کلی بچه طلاق مشهور و معروف و ...

کارمو بخاطر شوهرم ول کردم کل پس اندازمم که مبلغ زیادی هم بود دادم بهش فقط ب امید اینکه آزاد بشیم ولی امشب فهمیدم بازم ددروغ بوده و همش رفته جای همیشگی حساب مادرش کل زحمات من و البته زحمات خودش  نمیدونم چرا همچین خریتی کردم تو بهترین انتخاب ها بدترین رو پیدا کردم آخه چرا

اره بخدا همش چوب بی زبونیمو میخورم هرروز بچه هاشونو میفرستن اینجا بچمو اذیت میکنن بچمو ب گریه مینداز ...

آنقدر به طرز فکر اونا اهمیت نده مطمعن باش آرامش خودت با ارزش تر هس

کارمو بخاطر شوهرم ول کردم کل پس اندازمم که مبلغ زیادی هم بود دادم بهش فقط ب امید اینکه آزاد بشیم ولی ...

شوهر منم همینطوره خاکتوسرش همه چیرو برا مادر خواهر خودش میخواد لعنت بهش

کارمو بخاطر شوهرم ول کردم کل پس اندازمم که مبلغ زیادی هم بود دادم بهش فقط ب امید اینکه آزاد بشیم ولی ...

عزیزم تجربه کردی که به کسی اعتماد نکنی، با شکایت اگر پول رو از حسابت زده باشی میشه پس گرفت، کا. هم همیشه پیدا میشه

پولم میاد و میره

ولی این حرص و جوشی که شما میخوره،. هزارتا مریضی میشه، که با هیچ پولی قابل جبران نیست

شوهر منم همینطوره خاکتوسرش همه چیرو برا مادر خواهر خودش میخواد لعنت بهش

من ک همیشه مستقل بودم حالا باید منتظر بمونم تا مادر شوهرم موادغذایی برامون بخره یا اجازه بگیریم لباس بخریم اونم من که تا قبل ازدواج تو خانواده ی مرفهی بودم به سختی دارم ابروداری میکنم جلو خانواده ام ک نفهمن آخه خود کرده را تدبیر نیست با وجود مخالفت ها چشامو رو تفاوت سطح زندگی و فرهنگ همه چی بستم

عزیزم تجربه کردی که به کسی اعتماد نکنی، با شکایت اگر پول رو از حسابت زده باشی میشه پس گرفت، کا. هم ه ...

دردم از پول نیس از حس حقارته یک ساله ازدواج کردم و همش فکر میکنم ی زندانیم. حالا می احمقا دنبال کارم

من ک همیشه مستقل بودم حالا باید منتظر بمونم تا مادر شوهرم موادغذایی برامون بخره یا اجازه بگیریم لباس ...

خب چرا همه پولو میده دست مادرش ؟برامنم خیلی براشون خرج میکنه مثلا ی نمونش من میخواستم مبلامو عوض کنم بمن قول داد گفت باشه عوض کن بعد اون پولو گرفت داد مادرش تغییر دکوراسیون داد بعد بمن گفت مبلای تو نوعه قشنگه عوض نکردبرام

خب چرا همه پولو میده دست مادرش ؟برامنم خیلی براشون خرج میکنه مثلا ی نمونش من میخواستم مبلامو عوض کنم ...

نمیدونم بخدا همش میگه مدیونشونم برام زحمت کشیدن منم گفتم خب از اول شروع کن سرمایه با من ولی دیگه مستقل بشیم قبول کرد ولی الان بعد چند ماه فهمیدم هیچ پولی دست خودش نیست گفت دادم به مادرم