2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم؟

1106 بازدید | 48 پست

سلام

بچه‌ها ما طبقه بالای مادرشوهرمینا زندگی میکنیم

خسته شده بودم از اینکه هر سری بیخبر میومدن خونمون و مادرشوهرم از همه بدتر هر سری میومد جلوی در حتی اگه منم جلوی در وایمستادم بازم میومد توو

پیش خودم گفتم دیگه درو باز نمیکنم از پشت در میپرسم تا کارشو بگه تا هر سری به هر بهونه‌ای نیاد توو

بابا شاید من لخت باشم اصلا!

الان چشام گرم شده بود زنگ زدن، حال نداشتم جواب بدم گفتم بعدا خودم زنگ میزنم، دراز کشیده بودم مادرشوهرم اومد در زد نمیخواستم باز کنم زنگ زد، از پشت در گفتم بفرمایید بله؟ دیدم درو داره باز میکنه! میگه قفله! گفتم میدونم کاری دارید بگید؟

گفت میخواستم بگم شام بیاید پایین

گفتم من شام گذاشتم

گفت باشه و رفت

حالا موندم خودم قضیه رو به شوهرم بگم؟ یا اصلا به روی خودم نیارم؟

میترسم فردا برن پیش شوهرم گلایه که چرا زنت فلان کرد!

از طرفی میگم گلایه هم کنن مهم نیست کار بدی نکردم که!

نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیم داستانو دارم

چون باهاشون یجام توقع دارن تند تند برم و هر وقت صدا کردن برنامه و زندگیمو ول کنم برم

چند بار که تصمیم‌گرفتم جلوشون وایسم و نه بگم‌گله هاشون شروع شد

ولی بار من دارم ادامه میدم

درک ناراحت شن

به شوهرتم بگن

ولش کن بیخیال باش فقط

والا خودت صلاح زندگیت رو میدونی

اگه گله کردن بگو لباسم مناسب نبود

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
خب باید باز میکردی

اخه مطمئن بودم باز میکردم بازم میومد توو

اخه نمیشه که هر دیقه بی خبر بری خونه‌ی عروست و بری توو!

شاید سر بریده وسط خونم دارم نمیخوام ببینه