2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 48 پست

وایی دختر میدونم اونا کار بدی میکنن ک هی وقت و بی وقت میان ولی کارت خیدی ضایه بوده😢. منم تو یه ساختمونم با خونواده شوهرم یبار تو یه روز شمردم مادرشوهرم ۸بار اومد و رفت همونجوری بی دلیل هی ی دور تو پذیرایی و اتاق میزد میرفت😆😆 ولی باید خودشون شعورشون برسه دیگه 

❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم. من جای شوهرت باشم از دستت ناراحت باشم. به نظرم مادرشوهرت حتما ناراحت  شده.

به نظرت من حق ناراحتی ندارم که هر لحظه باید خودم و خونم اماده باشیم چون مادرشوهرم همیشه بدون خبر میاد توو؟

یعنی من نباید راحت توو خونم بگردم چون مادرشوهرم بیخبر میاد توو؟

برای هزارمین بار میگم 

تو چادر زندگی کنید ولی کنار خانواده شوهر نه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

یا خدا وگا من جای مادر شوهرت بودم به شدت ناراحت میشدم خودمم جای شما بودم همینطور رفتار نمیکردم 

وقتی روز اول قبول میکنید پیش مادر شوهر تو یه ساختمون باشید اینارو ام قبول کنید

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اخه مطمئن بودم باز میکردم بازم میومد توو اخه نمیشه که هر دیقه بی خبر بری خونه‌ی عروست و بری توو! ش ...

اگه شوهرت بروز داد و ناراحت بود ،بگو نوره گذاشته بودم😂😂😂 لخت و عور نمی تونستم ک لباس بپوشم 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

یه کاری میکردین 

طبقه  پایین آیفون بزنید 

گوشیش رو بزنید خونتون 

وقتی باهات کار داره نیاد بالا همون آیفون رو بزنه شما جواب بده

بگید نمیخوایید اذیت بشه هی  پله بره بالا.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
درت قفل کن. ولی وقتی یکی در میزنه باز کن. مامان خودتم بود راش نمیدادی خونت

عزیزم مامان من شعور داره بیخبر خونه‌ عروسش نمیره

شما فکر کن لباس راحتی تنته یهو مادرشوهرت میاد توو

دوست داری اونجوری ببیندت؟

اگه میدونستم ادمیه که درو باز کنم توو نمیاد از پشت در کارشو میگه حتما باز میکردم

ولی خسته شدم انقدر درو باز کردم سرشو انداخته اومده توو