2777
2789
عنوان

به نظرتون به شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1106 بازدید | 48 پست
این تنها چیزی بود ک به ذهنم رسید،اگه رفتار بدشو فاکتور بگیریم اخه ی جورایی حق داره،من خودم بچه م ندا ...

اخه میدونی عزیزم من هرکاری بگی کردم ولی نفهمیدن، اول به شوهرم گفته بودم میگفت توقع نداشته باش بهت خبر بدن!

دیدم فایده نداره وقتی میومدن زیاد گرم نمیگرفتم حرف نمیزدم ولی باز نفهمیدن، این در حالی بود که دو تا خواهرشوهرای دیگم که همیشه با دعوت خودم میان با بهترین پذیراییم رو به رو میشدنا، این اواخرم وقتی میومدن جلوی در وایمیستادم تا کارشونو بگن ولی بازم سرشونو مینداختن پایین میومدن توو، دیگه جز این راهی پیدا نکردم که بتونم خونم راحت باشم

باورت میشه اینکارو کردم؟ اوایل کاری نداشتم ولی یه مدت گذشت کلافه شدم ولی بازم درو باز میکردم اوای ...

حالا به چه بهونه ای میان؟ مادرشوهرمن که بچه هارو بهونه میکنه یا میاد همونجوری میگه چیکار میکنید ی دورتو پذیرایی میزنه راشو میکشه میره یا میاد یه چیزی میخواد برمیداره میره یا همونجوری میاد دو دیقه میشینه میره اما جاری و پدرشوهر اینا فهمیده ان زیاد نمیلن نمیرن مگر اینکه کار واجبی داشته باشن فقط مادر شوهر و خواهرشوهر اونجورین اونم میدونن من از این رفت و امد بیجا خوشم نمیاد از حرصم میان 

❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا به چه بهونه ای میان؟ مادرشوهرمن که بچه هارو بهونه میکنه یا میاد همونجوری میگه چیکار میکنید ی دو ...

به هر بهونه‌ای که فکر کنی

نمونش همین الان که به بهونه‌ی شام دعوت کردن میخواست بیاد توو

به نظرت من حق ناراحتی ندارم که هر لحظه باید خودم و خونم اماده باشیم چون مادرشوهرم همیشه بدون خبر میا ...

عزیزم حق داری ولی کارت خیلی خیلی زشت بوده برو بگو شرمنده مادر از حموم دراومدم لخت بودم ببخشید درو باز نکردم تا یه کم ماس مالی شه