2777
2789
عنوان

باردارا خواهشا بیاید

88 بازدید | 11 پست

بچه ها من ازمایش قند بارداری دادم ولی هنوز جوابشو نگرفتم ولی همونجا گفتن قند ادرار داری از اون موقع اعصابم خیلی خورده یعنی دیابت دارم؟  من اصلا سابقه ی قند نداشتم حالا جی میخواد بشه ب بچم ضرری نرسه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

ن عزیزم رعایت کن هیچی نمیشه انشالله سالم میاد تو بغلت

جاری و دوستم قند داشتن ک انسولین میزدن و الان بچه هاشون حالشون اوکیه 

استرس بدترین چیزه گلم

دختری دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره…😎🫀👶🏻🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس ولی خیلی باید رعایت کنی خواهرمنم دیابت داشت دوران بارداریش
انسولین میزد ولی خداروشکر بچش سالم بدنیا اومد فقط خییلی مواظب خودت باش تغذیتو رعایت کن ی دکتر خوب برو واسه دیابتت تا خدایی نکرده بعد بارداری دیابتت رفع شه روت نمونه.

نترس..فوقش رژیم میگیری ...

میگم نکنه باید انسولین بزنم؟اصلا اعصابم ب هم ریخته وقتی میخواشتن اون دارو رو بهم بدن با ترس دادن گفتن این یه ساعتم باید اینجا باشی تا حواسمون بهت باشه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
ن عزیزم رعایت کن هیچی نمیشه انشالله سالم میاد تو بغلت جاری و دوستم قند داشتن ک انسولین میزدن و الان ...

بعد زایمانشونم انسولین میزنن؟یا بعد زایمان برطرف میشه؟

نترس ولی خیلی باید رعایت کنی خواهرمنم دیابت داشت دوران بارداریش انسولین میزد ولی خداروشکر بچش سالم ب ...

کل بارداریم با استرس بوده فقط اینو کم داشتم ک سرم اومد

کل بارداریم با استرس بوده فقط اینو کم داشتم ک سرم اومد

عزیزم کاملا درکت میکنم چون خواهرمنم جلو چشمم بود همینجوری از اول ک یکی دوبار خونریزی داشت بعدشم ک دیگ تا اخرین لحظه انسولین بعدشم ک بچش زردی گرفت
غصه نخور میگذره این دورانم خییلیا همینجورین بچتو ک بذارن بغلت همه چی یادت میره  

انسولینم بزنی چیز خاصی نیست به محض اینکه بچه به دنیا بیاد دیابتت خوب میشه اینا از عوارض بارداریه نگران نباش

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
عزیزم کاملا درکت میکنم چون خواهرمنم جلو چشمم بود همینجوری از اول ک یکی دوبار خونریزی داشت بعدشم ک دی ...

ایشالا