2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
آره خیلییی کمه     هشتم چیه دیگه آخه زیر۱۹/۶ نباید بشی حتی 19/5 هم کمه

بعد انتخاب رشته شما میتونی راهنمایی کنید؟

چه معدلی نیازه؟

پشیمون شی ا                
چرا؟ چه معدلی مناسبه مثلا؟

19.8 ب بالا خوبه 

19.5 متوسط

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
بعد انتخاب رشته شما میتونی راهنمایی کنید؟ چه معدلی نیازه؟

تو انتخاب رشته هشتم خیلی تاثیر نداره

ترم اول ۱۹ شدی؟

اگه ترم اوله که بازم خیلی مهم نیست

ولی اگه میخوای دهم هر رشته ای که دلت میخواد رو راحت هر مدرسه ای بری باید پایان ترم نهمت بالای ۱۹/۵ باش

حس امضا ندارم یونو   
چه معدلی مناسبه؟

به نظرم واسه ی پایه ی هشتم چون خودم گذروندم که می گم بالای 19ونیم خوبه؛چون درساتون واقعا نسبت ب دبیرستان راحت تره ؛و اینکه تلاش کن مفهومی درس رو یاد بگیری ؛

هشتم خیلی راحته!

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
تو انتخاب رشته هشتم خیلی تاثیر نداره ترم اول ۱۹ شدی؟ اگه ترم اوله که بازم خیلی مهم نیست ولی اگه م ...

آهان ممنون یعنی فقط نهم مهمه؟

مثلا اگه هفتم و هشتم معدل بین 19 تا 19.50 باشه مهم نیست؟

ببخشید که زیاد سوال میکنم

پشیمون شی ا