2777
2789

بارداری ولی برای احتیاط بیشتره آز دوم ۹۵درصد حامله ای

تیکر کنکوره میشه واسه قبولیم دعا کنید                دوستم میشه لطفا یه صلوات مهمونم کنی از صلوات های شما کلی نتیجه دیدم مرسی❤

روز موعدت بود؟

من با۴روز تاخیر ۴۲ بود بعدشد۱۵۳بعدش هم ۵۰۷

دکترم‌و ی دکتر دیگه گفتن چون رشد صعودی داره مشکلی نیست

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری ولی برای احتیاط بیشتره آز دوم ۹۵درصد حامله ای

منم شنبه ازمایش دادم زده بود ۲۰۰< 

یعنی کمه؟

دکترم نگفت تکرار کنم برای دوم اسفند سونو نوشت

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
بارداری،واسه منم 200بود،دیگه آزمایش نده،صبر کن هشت هفته برو سونو

روز موعد ۲۰۰بود؟

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
من دوباره استرس گرفتم ای خدااا اخر نفهیمیدم باردارم یا ن

عزیزم بارداری من که گفتم ۴۲ بود بتام

دکترم گفت احتمالا دیر باردار شدی یعنی اخرای سیکل

۲۰۰که خیلی خوبه