2777
2789
عنوان

دعوا

801 بازدید | 91 پست

سلام خانومای گل. چن روز پیش منو نامزدم یه دعوا کردیم ک مادرشون دخالت کرد و منم عصبی بودم یکم سروصدا کردم و بی احترامی هم ب نامزد و هم مادرش ولی الان خیلی پشیمونم هرچی ب نامزدم التماس کردم و اشک ریختم منو ببخش نمیبخشه خانوادشون هم خیلی کینه این کلا جواب ادمو نمیدن خونشون رفتم بیرونم کردن در حالی ک بی احترامیه من فحش نبوده فقط یکم صدام بالا رفته نامزدم نمیبخشه منو و حتی از بس حالم بد بود رفتم بیمارستان بستری کردن منو من نامزدم خیلی در حقم بد میکرد ولی زود گذشت میکردم و می بخشیدم ولی اون نه با این اشتباهم نمیبخشه اصلا نمیدونم چیکار کنم ک منو ببخشه لطفا کمکم کنین. اصلا جوابمو نمیده جام هم اومد بهم گفت باید یه کاغذ رو امضا کنی ک باهات بمونم گفتم کدوم کاغذ گف تو کاغذ بنویسی اگ بلایی سرم اومد از جمله خودکشی تقصیر شوهر  نیست.. چون من دوسه بار قصد خودکشی داشتم. حالا میگه اینو بنویس بنظرتون چیکار کنم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه اینو ول کنی یعنی ازش جدا بشی؟اخه ادم خیلی کیته ای هس پس فردا میرید سر خونخ زندگی  هی بحث  پیش میاد میشه دور از جونت تو مث بز سرتو بندازی پایین هیچی نگی چون اقا کینه ای هس.اگه میتونی  ردش کن 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

از دست اين قوم فرار كن

بيچارت ميكنن

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

خدایی چه کارا میکنید 

حتما برو مشاوره چرا خودکشی میکنی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بنویس خوب:)

خوب ما چن بار خواستیم جدا بشیم ولی بخاطر مهریه ی من داره زندگی میکنه دیشب کاغذ رو اورد تو کاغذ به جای خودکشی نوشته مشکلات عصبی و روانی ،، مگه من روانیم اخه. منم امضا نکردم چون اگ امضا کنم ببره دادگاه ، دادگاه حق رو ب اون میده چون فک میکنن روانیم و امضا هم ک کردم

به نظر من تا نامزدی جدا شو فردا میخوای با یه بچه از همچین آدمی که به خاطر یه صدا بالا بردن اینطور کنه جدا شی؟

البته ببخشیدا ولی شاید تو هم مشکلی چیزی داری که 1. زود عصبی شدی و 2. سابقه خودکشی داری