2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 91 پست
به نظر من تا نامزدی جدا شو فردا میخوای با یه بچه از همچین آدمی که به خاطر یه صدا بالا بردن اینطور کن ...

نه فقط چون بهم خیانت کرد سنی ندارم پدر ندارم تنها پناهم نامزدم بود ولی سه بار خیانت کرد طاقت نمیاوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ما چن بار خواستیم جدا بشیم ولی بخاطر مهریه ی من داره زندگی میکنه دیشب کاغذ رو اورد تو کاغذ به جا ...

برات سخت نیس با اینکه میدونی بخاطر مهریه طلاقت نداده بازم میخوایش؟

دانش آموخته طب سنتی🥰
خوب ما چن بار خواستیم جدا بشیم ولی بخاطر مهریه ی من داره زندگی میکنه دیشب کاغذ رو اورد تو کاغذ به جا ...

اصلا امضا نکن 

لگر چندبار خواستین طلاق بگیری طلاق بگیر

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بخدا چن بار خیانت کرد ولی بخشیدمش 

همین کارات بوده اینطوری بهش کرده اقا مهربانی و بخشش  تا ی حدی و بایدم هم دو طرفه باشه ما ک خدا نیستیم ادمیم صبر  داریم والا منم ببینم یکی خر غلطی  بکنم میبخشتم پررو میشم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

نه چرا امضا کنی اصلا نکن اگه همسرت بدجنس نباشه نمیگه امضا کن برای اون برگه خدا می‌دونه چه نقشه ها کشیده که میگه امضا کنی ،،،درضمن قهر باش یه مدت بزار خودش مجبور بشه تکلیف روشن کنه یا آشتی یا جدا شدن ،،اصلا از جدا شدن هم نترس این نامزدید این همه کارآگاه بازی می‌کنه وای به حال بعد ازدواج

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍