2777
2789

دوستان من میخوام برا روز مرد یه جعبه سوپرایزی بگیرم خب بعدش کلا عکس اینا داره مثلا عکس همسرمو بدم چاپ کنن بزنن نوشته هم داره بدش کلا قیمتاش 160 اینا میشه دور بر 150 اینا بد میگم نکنه بدم بیارن شوهرم بگه پولو دادی به

کاغذ پاره ها بعضیا هم پرسیدن گفتن چی گرفته شوهرت اون برام یدونه کتونی گرفت به قیمت 200 تومن یدونه هم از طرف پسرم بهم صد تومن پول داد حالا میخوام اون صد تومنو با یه پنجاه دیگه ی خودم براش اینارو بگیرم نظرتون چیه میگم نکنه بدم بگه

این کاغذ پاره ها چی دادی 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

من اون برام ی کادو گرفت رو جلد کادو داخلش عکسای خودمو کوچولو  کوچولو چاپ کرد  چسبنده  بود روش کلی هم نوشته بود توشم کادوم بود البته برا پارسال 😁خیلی خوشم اومد من

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اون برام ی کادو گرفت رو جلد کادو داخلش عکسای خودمو کوچولو  کوچولو چاپ کرد  چسبنده   ...

ما زنا ک حتماا خوشمون میاد مردارو نمیدونم 😅😅😅

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
کادوی روز مرد فقط جوراب 😁 . اتفاقا من از کادو های سورپرایزی بیشتر خوشم میاد تا کاربردی ولی همسر منم ...

زنا ک خوششون میاد مردارو نمیدونم ولی خب چون هر سال بهش لباس میدادم گفتم اینبار متفاوت باشه

نظرت چیه بدم نکنه

بدم بگه کاغذ پاره ها چیه 

ما زنا ک حتماا خوشمون میاد مردارو نمیدونم 😅😅😅

اره اینم هس ولی من اصن ذوق  نشون ندادم بیچارخ هی میگفت  یعنی دوس نداری حق با تو من اصن بلد نیستم چی بخرم  😁😂😂😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
اره اینم هس ولی من اصن ذوق  نشون ندادم بیچارخ هی میگفت  یعنی دوس نداری حق با تو من اصن بلد ...

خخخخ بدم ینی خوشش میاد نکنه بگه این کاغذا چیه دادی 

زنا ک خوششون میاد مردارو نمیدونم ولی خب چون هر سال بهش لباس میدادم گفتم اینبار متفاوت باشه  نظ ...

نمی دونم . همسر منم زیاد اهل کادو های سورپرایزی نیست . من می خوام براش لوازم جانبی کامپیوتر بخرم  . یه چیزی در حد کتونی . 😁

نمی دونم . همسر منم زیاد اهل کادو های سورپرایزی نیست . من می خوام براش لوازم جانبی کامپیوتر بخرم&nbs ...

کلا مردا یکمی بی ذوقن مگه ن خخخ

شرمنده استارتر

میشه

لطف کنید فقط یک لحظه بیاین یه چیزی بخونید و برید

ترخدا

نیاز به دعا دارم

وقتی محتاج به دعا هستم یعنی بریدم که دارم خواهش میکنم😔😔😔😔😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5839501/بارداری-میخوام?postId=175246581

خوب کادوی اونه واسه اونه اون باید خوشش بیاد.ی چیز باب میل اون بخر

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
خخخخ بدم ینی خوشش میاد نکنه بگه این کاغذا چیه دادی 

اگه میشناسیش نده😁😂