2777
2789
عنوان

امشب خواهرم(خانمانه لطفا آقایون نیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 47 پست

خود ادراری چیه؟؟ تکرر ادرار متظورته؟ خواهرت خوذش متوجه میشه ادراره یا از واژنش !!! نه عزیزم عفونت خیلی شدید داره، حتما بره دکتر خوب میشه

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما ب زنان مراجعه کنه چون مجرده هر تجویزی نمیشه براش انجام داد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خب از خواهرت بپرس ببین ادرار ازش خارج میشه  !!!

یا ترشح آبکی از واژنش هست 

ما از کجا بدونیم خودادراری هست یا نه !!!؟؟؟؟باید از خودش بپرسید!!!!

اگه ادراره ،,,,که احتمالا یا بخاطر عفونت یا چیزی خب خودادراری گرفته !!

اگه ادرار نیست که به متخصص مراجعه کنه صدرصد !!

ولی خب احتمالا ادراره ،،،چون ترشح اینقد آبکی و زیاد نمیشه که !!!اصلا ترشح آبکی نداریم که شلوار رو خیس کنه 

وای آخه خیلی سنش کمه و مجرده خیلی میترسم براش😢

خیلی هم سنش کم نیستا... ۲۷ 😖. مشکلش چیه با دکتر؟ کدوم کدوم رو میخورن! واقعا تاپیک نداره ها ببخشید دکتر هست که. انگار نوزاده... والا اه

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
ادرار با ترشح فرق داره خب اصلا مجراشون جداست،اینو که متوجه میشن

آره میگه از یه مجرای دیگه خارج شده اما خب کل شلوارش و... خیس شده گفتیم شاید زبونم لال بی اختیاری گرفته آخه چندسال پیش تکرر ادرار داشته 

آخه عزیزم خوداداری باعفونت فرق داره کامل مشخص میشه بده دکتر اینجا به نتیجه نمیرسه

خیلی معذرت میخوام ولی اینجوری که تو گفتی آب ازش اومده انگار حامله بوده آبش پاره شده عفونت که اونجوری نمیاد یا هم من نمیدونم

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
آره میگه از یه مجرای دیگه خارج شده اما خب کل شلوارش و... خیس شده گفتیم شاید زبونم لال بی اختیاری گرف ...

خب صدرصد ادراره!!!حالا یا روش نشده بگه ،،یا خودش متوجه نشده !!

چون ترشح اینقد آبکی و زیاد نیست که شلوار رو یهویی خیس کنه که !!!!ا

اصلا همچین چیزی نیست !!!تو رحم که اینقد اب نیست که بخواد بریزه بیرون 

من فقط زنای حامله رو دیدم که کیسه ابشون پاره میشه و شلوارشون خیس میشه !!!!در غیر این صورت اصلا ندیدم !!