2777
2789
عنوان

امشب خواهرم(خانمانه لطفا آقایون نیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از خواهرت بپرس ببین ادرار ازش خارج میشه  !!! یا ترشح آبکی از واژنش هست  ما از کجا ...

آخه هر موقع پرسیدیم گفته ترشحه اما امشب میگه خیلی بهش حمله دست داده بعد ترشح آخه میگه با عرض معذرت دستشویی نداشته

خیلی هم سنش کم نیستا... ۲۷ 😖. مشکلش چیه با دکتر؟ کدوم کدوم رو میخورن! واقعا تاپیک نداره ها ببخشید د ...

معذرت میخوام گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه در این مورد خواهرشم خیییییییلی نگرانشم نمیتونستم تا فردا صبر کنم بره دکتر

آخه عزیزم خوداداری باعفونت فرق داره کامل مشخص میشه بده دکتر اینجا به نتیجه نمیرسه خیلی معذرت میخوام ...

منم همون لحظه گفتم اگه حامله بودی کیسه آبت پاره شده بود خیییییلی ناراحت شد گفت دیوونه ای مگه فکر کرد مسخره میکنم آخه خودش و هممون شکه شده بودیم تا حالا هم داشته گریه میکرده الهی بمیرم براش

منم همون لحظه گفتم اگه حامله بودی کیسه آبت پاره شده بود خیییییلی ناراحت شد گفت دیوونه ای مگه فکر کرد ...

والله نمیدونم چی بگم اسی جون تجربه ندارم

من خودم عفونت داشتم اما دیگه اونطوری که تو گفتی نبود بعدش هم زیر شکمم تیر میکشید رفتم دکتر خوب شدم

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭