حالش بد شد راستیتش یکم سخته برام تعریف کردن خجالت میکشم اما چاره ای ندارم گفتم هرکدوم از خانما شاید تجربه داشته باشن کمک کنند راستیتش خواهرم یه مدتی هست که همش میگه با عرض معذرت خیییییییلی ترشح ازش میاد که حالت آبکی داره و شلوارش رو خیس میکنه و بوی بدی داره ازش خواستیم یه سر به دکتر زنان بزنه شاید عفونت داشته باشه اما میترسه و نمیره امشب هم همینطور شد یه جیغ کشید رفتیم گفت خیییییییلی حمله بهش دست داده و اون فوری بلند شده تا بره دستشویی اما اینقدر ازش ترشح (حالت آب) اومده که شلوارش و.... همه اینا خیس شده گفتیم شاید خدای نکرده خودادراری گرفته اما هنوز خیییلی جوونه 27 سالشه و مجرد میخواستم ببینم هیچکس یه همچین تجربه ای داشته خودش یا اطرافیانش؟ به نظرتون خودادراری گرفته خدای نکرده؟
آخه عزیزم خوداداری باعفونت فرق داره کامل مشخص میشه بده دکتر اینجا به نتیجه نمیرسه خیلی معذرت میخوام ...
منم همون لحظه گفتم اگه حامله بودی کیسه آبت پاره شده بود خیییییلی ناراحت شد گفت دیوونه ای مگه فکر کرد مسخره میکنم آخه خودش و هممون شکه شده بودیم تا حالا هم داشته گریه میکرده الهی بمیرم براش
منم همون لحظه گفتم اگه حامله بودی کیسه آبت پاره شده بود خیییییلی ناراحت شد گفت دیوونه ای مگه فکر کرد ...
والله نمیدونم چی بگم اسی جون تجربه ندارم
من خودم عفونت داشتم اما دیگه اونطوری که تو گفتی نبود بعدش هم زیر شکمم تیر میکشید رفتم دکتر خوب شدم
خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭