2777
2789

کد سوابق تحصیلی و کد سوابق دیپلم رو از سایتش در اوردم....یعنی اطلاعات تو اون سایت مخصوص سوابق هستش اما واسه ثبت نام که وارد می کنم ،سازمان سنجش قبول نمی کنه....

بنظرتون بخاطر این نیست که چون ساعات اولیست و ممکنه باگ داشته باشه؟؟؟کسی تجربه ایی داره...چطوری درستش کنم؟

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکل داشتم قبلا و اول رفتم اموزش و پرورش و بعد هم زنگ زدم سازمان سنجش درست شد احتمالا اگه یه ذره ...

اخه من پارسال خیلی راحت ثبت نام کردم ..امسال اینطوری گیر میده....ببینید این پیام واسه من میاد..مال شماهم اینطوری بوده؟👇

https://uupload.ir/files/ufv3_400094800622_308590.jpg

اگه دوازدهمی و فارغ التحصیل نیستی مشکلی نداره تا فردا فک کنم درست بشه چون برای دوازدهمیا همیشه این سوابق بگیر نگیر داره ولی اگه تا فردا درست نشد به سیستم پرسش و پاسخ سنجش پیام بده خودشون اکی میکنن

اخه من پارسال خیلی راحت ثبت نام کردم ..امسال اینطوری گیر میده....ببینید این پیام واسه من میاد..مال ش ...

اگه نظام اموزشیتو درست انتخاب کردی احتمال خیلی زیاد واسه اینه که هنوز سنجش تایید نکرده اطلاعاتتو سال قبلم پشت کنکوری بودی یا دانش اموز؟اگه دانش اموز بودی اطلاعات سال اخرت هنوز تایید نشده صبر کن و فردا صبح هم زنگ بزن سنجش 

برابری خواه
اگه دوازدهمی و فارغ التحصیل نیستی مشکلی نداره تا فردا فک کنم درست بشه چون برای دوازدهمیا همیشه این س ...

فارغ التحصیل هستم....مرسی ممنون

اگه نظام اموزشیتو درست انتخاب کردی احتمال خیلی زیاد واسه اینه که هنوز سنجش تایید نکرده اطلاعاتتو سال ...

دانش اموز بودم...اها باشه دستت درد نکنه❤