2777
2789
عنوان

بازشروووووو شدخدایااااا بازاستراسای من شروشد

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 55 پست
ینی واقعاخودشون درک ندارن ک باید من دورازاسترس باشم؟؟

عشق من شاید واقعا میخوان از تنهایی درت بیارن

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
نمیتونم اونجاراحت نیستم چون زن حامله رسیدگیش زیاده خرجوخوراکم فرق داره

حق داری

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کی تا حالا جن شده خرافه؟

اولا این چیزی که ایشون میگه جن نیست دوما این چیزا از وقتی خرافات شد که پای علم اومد وسط

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
ن مامانم میادپیش اونم اونم هست.۹شب

اخی الهی😔چقدر پیچیده شد .خواهرت سر کار میره مگه؟

اولا این چیزی که ایشون میگه جن نیست دوما این چیزا از وقتی خرافات شد که پای علم اومد وسط

چرا جن هست. خواهرم خرافه به چیزی میگن که نه دیدن بتونه اونو تایید کنه نه علم. اما وجود جن و حتی همزاد رو دین تایید میکنه حالا اگه شما حرف دین رو قبول نداری اون بحثش جداست

محو چشمان تو بودم که به دام افتادم...                  تیکر تولدمه.
چرا جن هست. خواهرم خرافه به چیزی میگن که نه دیدن بتونه اونو تایید کنه نه علم. اما وجود جن و حتی همزا ...

راجع به اسکیزوفرنی و شیزوفرنی مطالعه کن 

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.