2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری عزیز میشه بیاین اینجا..

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 69 پست
واسه منم دعا کن، مرسی اومدی تاپیکم دوست من

ب نظرت چند ساعت بخونم ؟

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁
چطوری تو دو هفته نصف عمومیارو جمع کردی😑😑😑

ببین نمیدونی ک رزوی چهارتا دینی میخوندم ، نه نصف منظورم کیفیتیه مثن عربی پایم خوب بود دوازدهم خوندم دینی دهم و نصف دوازدهم خوندم ادبیاتم ارایه خوندم و قرابت  ینی پدرم درومد زیر سیزده ساعت نمیشد ، بعد یهو خیلی ازمونارو خوب دادم ، بعدم ک ول کردمو.. 

Go big meri

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سایت قلمچی همه دکترن همش میگن دیگه چیکار میخاین بکنین تو این تایم.. خیلی حالم بد میشه

اصلا توجه نکن واقعا سایت قلمچی اون قسمت تخمین رتبه نظراتشون خیلی بد و تاثیر گذاره چند روز پیش تو تاپیک یکی از بچه های اینجا یکی رو خونده بودم که از بهمن با داداشش شروع کرده و بودو قبول شده بودن ولی یادم نیستش الان کی بود

ببین نمیدونی ک رزوی چهارتا دینی میخوندم ، نه نصف منظورم کیفیتیه مثن عربی پایم خوب بود دوازدهم خوندم ...

من متاسفانه ریاضی و فیزیک و زبان مشکل دارم

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁
ب نظرت چند ساعت بخونم ؟

ی جور افزایشی برو جلو که تا دوماه ب کنکور یازده ساعت و داشته باشی مطمعنم نتیجه میگیری البته بیشتر نگاهت کیفیتی باشه من خودم تایم نمیگیرم زیاد

Go big meri
ی جور افزایشی برو جلو که تا دوماه ب کنکور یازده ساعت و داشته باشی مطمعنم نتیجه میگیری البته بیشتر نگ ...

ممنون گلم😊

اذر اصلا دیر نیست دختر

خب از اخر اذر تا الان ک چت میکنم هفت هفته خوندم میخام واقعا دیگ پیوسته بخونم و شل نکنم وسطش اما این فضای تنگ این استرس وحشتناک دیوانم کرده

Go big meri