2777
2789
عنوان

بارداری 🌰

576 بازدید | 83 پست

سلام بچه ها من قبلا شکم داشتم الانم ک ۱۰ هفته ام یکم دراومده. بنظرتون طبیعیه ک شکم دربیاد تو ۱۰ هفته؟ میگم خدایی نکرده چیزی نشده باشه باد کرده باشم ... نگرانم 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

نه 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

طبیعی منم از اول بارداری شکم دراوردم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اون فندقه که گذاشتی کنار عنوان تاپیکت 😍😍😍

ممکنه از بارداری نباشه شاید به خودت خوب رسیدی 

راستی استارتر هفته چند رفتی سونوی قلب ؟؟؟

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
طبیعی منم از اول بارداری شکم دراوردم

واقعا؟ من انقد استرس گرفتم . میگن تو ده هفته شکم درمیاد کلا ولی خب همه ک مث هم نیستن 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
فقط اون فندقه که گذاشتی کنار عنوان تاپیکت 😍😍😍 ممکنه از بارداری نباشه شاید به خودت خوب رسیدی  ...

اره عاشق اون استیکر فندوقم . ۷ هفته و ۴ روزبود . ن خب اعتراف میکنم قبلشم داشتم ولی الان یکم بیشتر شده . یعنی ایراد نداره؟ نگران نباشم 

هرکی یجور نگرانه منم ۱۶ هفتم ‌. مبگم چرا شکم ندارم. نکنه جنین اصن رشد نکرده ‌هووووووف

اره من میگم ۹ ماه قشنگ پرفکرو خیاله . ولی ن بنظرم هرکسی یجوره . همه مث هم نیستن 

اره عاشق اون استیکر فندوقم . ۷ هفته و ۴ روزبود . ن خب اعتراف میکنم قبلشم داشتم ولی الان یکم بیشتر شد ...

نه عزیزم وقتی رفتی مشکلی نبوده چه نگرانی 

من سن بارداریم به پریودم نمیخونه ۸ هفته بودم رفتم گفتن ۵ هفته ای چیزی ندید تو ساک 

ان شالله به سلامتی جوجه تو بغل کنی 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
بستگی به جفت و مدل قرارگیری جنین داره این قدر نگران نباش

ممنون عزیزم . یکم از نگرانیم کم شد . 

واقعا؟ من انقد استرس گرفتم . میگن تو ده هفته شکم درمیاد کلا ولی خب همه ک مث هم نیستن 

استرس نداشته باش منم همش میگفتم از الان چرا شکم دراوردم چرا چاق شدم متاسفانه استرس کار هر روزمون شده تا همین ماه من کلی استرسای مختلف کشیدم همش بیخودی بوده

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
نه عزیزم وقتی رفتی مشکلی نبوده چه نگرانی  من سن بارداریم به پریودم نمیخونه ۸ هفته بودم رفتم گف ...

خب بره منم نمیخونده ی هفته کمتر از پریودیم بود دقیق. مرسی گلم . خب زود رفتی دیگه . ۳هفته دیگه بری صدای قلب فندوقتم میشنوی. ایشالا همه تو دلیا سلامت باشن 

هرکی یجور نگرانه منم ۱۶ هفتم ‌. مبگم چرا شکم ندارم. نکنه جنین اصن رشد نکرده ‌هووووووف

نگران نباش عزیزم من سر بچه اولم بد ویارم بودم تا ۶ ماهگی شکم نداشتم هیچ وزنم کم کرده بودم شلوار جین میپوشیدم زنعموم به مامانم گفته بود دخترت توهم حاملگی داره.ماه هفتم به بعد ترکییییییدممممم دخترمم ۴ کیلو و ۳۰۰ دنیا اومد.داداشمم میخندید میگفت این توهم آبجیمه با این ابعاد 😂😂😂