[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعا؟ من انقد استرس گرفتم . میگن تو ده هفته شکم درمیاد کلا ولی خب همه ک مث هم نیستن
استرس نداشته باش منم همش میگفتم از الان چرا شکم دراوردم چرا چاق شدم متاسفانه استرس کار هر روزمون شده تا همین ماه من کلی استرسای مختلف کشیدم همش بیخودی بوده
خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن
نگران نباش عزیزم من سر بچه اولم بد ویارم بودم تا ۶ ماهگی شکم نداشتم هیچ وزنم کم کرده بودم شلوار جین میپوشیدم زنعموم به مامانم گفته بود دخترت توهم حاملگی داره.ماه هفتم به بعد ترکییییییدممممم دخترمم ۴ کیلو و ۳۰۰ دنیا اومد.داداشمم میخندید میگفت این توهم آبجیمه با این ابعاد 😂😂😂
اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗