2777
2789
عنوان

میدونم دعوام میکنید ولی..

241 بازدید | 25 پست

عصبانی شدم پدرم هرچی که میشه میگه میام میزنمت درحالی که من سنم دیگه بالاس خودم بچه دارم شوهرم اصلااهل کتک نیست با این حرفا ناراحت میشم دیگه بچگی هربلایی سرمون اوردن الانم که ازدواج کردیم و بچه اوردیم این حرفا دیگه معنی نداره چند باز با ارامش و احترام گفتم دنیا عوض شده حتی بچه هارم کتک نمی زنن چه برسه یه خانم گنده ولی اصلا نمی فهمن تااینکه امروز بخاطر اینکه سره پسرم داد کشیدم گفت میام سراغتا منم گفتم بیجا میکنید من دیگه بچه ۵ ساله نیستم برا خودم یه شان و منزلتی دارم این جوری احتراما از بین میره مامانم گفت بابات ناراحت شد پس من چی من خودم بدرک خسته شدم از بس به خودم بی احترامی شد تا احترام بقیه رو حفظ کنم کاش بدنیا نمیومدم یه تو سری خور بار اومدم یعنی بار اوردن 

خالی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ادم باید از یه جایی رک حرفشو بزنه اینطوری بهتره 

این جور بودم که از خونه بیرونم میکردن همیشه بچه هاشون رو با بچه های مردم مقایسه کردن ولی خودشون رو با پدر مادرای دیگه مقایسه نکردن 

خالی

گلی این مسایلو اینجا مطرح نکنی بهتره 

اینجا خیلی ها در ظاهر البته حامی توسری خوردن و توهین شنیدن خانوم از طرف پدر یا بزرگ‌ترش هستن ولی یک لحظه جای اون طرف خودشونو قرار نمیدن تا قضاوت درست انجام بدن

بنظرم بهتر بود خیلی زودتر میگفتی رفتارتون رو عوض کنید 

واقعا بعضا باید تجدید نظر کنن توی رفتارشون حالا پدر باشه بزرگتر باشه از قدیم گفتن احترام احترام میاره 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

حالا  ی بارم تو عصبی شدی ی چی گفتی باهاش حرف بزن ی مدت دیگه بگو بابا دیدی ب من کی میگی چقد ناراحت میشم نن دخترتم باید حداقل هیج کتری هم ازت برنمیاد بهم احترام بزاری. بابام  همیشه ب من میگه تو زبون درازی ادم جرات نمیکنخ چیری بهت بگه من خجالت میکشم از خودم😶😔

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
بخدا خستم کاش میشد برم یه جای دور هیچ وقت برنگردم

اخی عزیزم😕بیشتره پدر و مادرا الان همینن اینو بر اثاث یه اماری میگم بیشتره خانواده ها فرهنگه بچه داری ندارن فکر میکنن به بچه سخت میگیرن میزنن کارشون خوبه

با مادرت حرف بزن بگو وقتی پدرم اینجوری میگه من از بقیه چجوری انتظار احترام داشته باشم .اینجوری بچه تونم لوس میشه به خاطر اون به شما بی احترامی میکنه .شما هم به جای اینکه دو به دو بگی خانمانه تر این بود که دست بچه تو بگیری بری خونه ات .کمتر رفت و آمد کن بگو تربیت بچه ام خراب میشه