2777
2789
عنوان

کیا ۷ شب کلومیفن استفاده کردن؟؟؟

1353 بازدید | 10 پست

سلام خانمای گل وقتتون بخیر

من این ماه دکترم  برای دوره سه ماهه بهم کلومین ۵۰ شبی دوتا از شب ۳ تا شب ۹ 

و دگزامتازون از شب سه تا ۱۰ شب ۱۰ دونه قرص

کسی بوده تا الان ۷ شب کلومیفن مصرف کرده باشه؟

اولین باری هست که کلومیفن استفاده میکنم

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چین؟

برای بارداری عزیزم

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
من این ماه مصرف کردم

شمام هفت شب تجویز کردن براتون؟

ماه چندم اقدامی؟

من ماه ۱۱ بودم این ماه

شمام هفت شب تجویز کردن براتون؟ ماه چندم اقدامی؟ من ماه ۱۱ بودم این ماه

من پنج ساله اقدامم خواهر..اولین باره بهم کلومیفن داده قبلا لتروزول بود که نتیجه نداد نه من پنج شب شبی دوتا

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش

چرا کسی هیچ نظری نداره 

من هرجا مطالعه کردم همه ۵ شب بودش ولی دکتر من ۷ شب گفته

البته بهم آمپول نداد برای آزاد سازی

من پنج ساله اقدامم خواهر..اولین باره بهم کلومیفن داده قبلا لتروزول بود که نتیجه نداد نه من پنج شب شب ...

عزیزدلم

الهی که این ماه دامنت سبز بشه و تاپیک مامان شدنتو بزنی

دکتر من کلومیفن داد اصلا لتروزول من استفا ه نکردم

تا ماه پیش فقط اسید فولیک بود چون مشکلی نداشتم

و اینکه من خیلی قسمت تخمدانهام درد داره امشبم باید قرص بخورم که میشه روز ششم و فرداشبم باید بخورم

عزیزدلم الهی که این ماه دامنت سبز بشه و تاپیک مامان شدنتو بزنی دکتر من کلومیفن داد اصلا لتروزول من ...

ممنون عزیزم من تنبلی تخمدان شدید دارم

دردا طبیعیه نگران نباش

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
چرا کسی هیچ نظری نداره  من هرجا مطالعه کردم همه ۵ شب بودش ولی دکتر من ۷ شب گفته البته بهم آمپ ...

مگه نگفته بیا سونو بده ؟؟؟

مگه نگفته بیا سونو بده ؟؟؟

نه اصلا 

فقط بهم واسه سه ماه کلومیفن و دگزا و اسید فولیک داد همین

گفت سه ماه استفاده کن که احتمال بارداریت زیاده 

اگه نشد بعد از عید بیا پیشم

فقط همین

ولی دکترم خیلی خوبه از این دکترا نیست که بخواد واسه یه درمان ۱۰۰ بار ببره و بیاره من اولینبار که رفتم پیششون گفت زخم بزرگ و عفونت شدید داری

با فریز کردن و ۴۰ روز دارو خوب خوب شدم درصورتیکه معمولا خیلیا زمان میبره درمان عفونتشون

بعد من آز هورمونی روز سوم دادم

مقدار ال اچ و اف اس اچم نرمال بود فقط دکترم گفت اف اس اچت یکم بالاتر بره تنبلی میگیری ولی گفت تنبلی نداری ولی من کمکاری تیرویید داشتم که با آزمایش فهمیدم ولی اونم خیلی خفیف بود که قرص لووکسین ۵۰ هر روز صبح داده بهم...

فقط یکم خودمم نگران شدم بابت اینکه بهم آمپول نداد این دوره میگم نکنه کیست بشه چون من خداروشکر سونو که دادم همه چیز نرمال نرمال بود...

ولی میگم شاید واسه همین که بهم آمپول نداده گفته ۷ روز کلومیفن بخورم که خودش محرک آزادسازی هم بشه 

دیگه بخدا نمیدونم هرچی خدا بخواد منکه خسته شدم یکساله اقدامم و اینکه میگنمشکلی نیست و بازم نمیشه نمیدونم صلاح کار چیه

توکل بخدا

انشالله این ماه هرجفتمونم مادر بشیم

من اگه نتیجه گرفتم میام بهت میگم حتما

انشالله که شمام منو خوشحالم کنی