2777
2789
عنوان

بدبخت شدم ت.ر زدم موهام بیاین یدقه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 83 پست
حالا خوبشد گفتینا میخاستم فردا برم دودی  روشن بگیرم بزنم😑

زنده باشی گلی

نه نه اصلا نگیر چون پایه مو اگر بالا نباشه و دودی روشن بزنی واقعا خوب نمیشه و چون مو به پایه نرسیده بوده رنگ کم کم کمرنگ بشه رنگ خوبی بجا نمی‌ذاره البته با اطلاعات من 

بازهم گلی تحقیق کن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده باشی گلی نه نه اصلا نگیر چون پایه مو اگر بالا نباشه و دودی روشن بزنی واقعا خوب نمیشه و چون مو ...

همون مسی یا شرابی خوبن مرسی گفتین😍

ولی نمیدونم چرا هیچکی راهنمایی نمیکنه برا موندگاری شرابی چیکار باید بکنم؟

همون مسی یا شرابی خوبن مرسی گفتین😍 ولی نمیدونم چرا هیچکی راهنمایی نمیکنه برا موندگاری شرابی چیکار ...

زنده باشی و سلامت عزیزم⁦♥️⁩⁦♥️⁩

کلا برای ماندگاری هررنگی باید از شامپوی مخصوص موهای رنگ شده استفاده کنی 

بنظرم شامپوی فری سولفات هم خوب باشه توی این مورد

بازهم گلی تحقیق کنی

دلایل زیاد داره گلی اینکه پایه مو مناسب نبوده حجم رنگ مصرفی‌ت اوکی نبوده یا مقدار اکسیدان 

شرابی رنگی که رفله  داره 

ببین مثلا ۶,۴ ۷,۴ اگر اشتباه نکنم مسی 

این ها رنگ های سری رفله دار هستن اگر زمینه مو اوکی نباشه خودشو نشون نمیده از دیدگاه من 

مثلا رنگ آبی رنگ فانتزی و چون فانتزی و رنگ اصلی نیست توی کاتالوگ ها دوام نداره

کلا اگر دیده باشی طرف میره پوسته پیازی می‌کنه چون یه رنگ رفله دار نمی‌مونه همیشه و کم کم به رنگ اصلی برمیگرده 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
خیلی سخت بود کاش ابتدایی تر توضیح میدادین😢

گلی 

پایه دکلره مو تا ۱۰ که دیگه هیچ رنگدانه ای نداره می‌ره (البته بیشتر برای اروپایی ها که زمینه مو روشن دارن کاربرد داره چون ما زمینه مو تیره داریم اکثرا و این رنگدانه ها بخواد خارج بشه با یبار دکلره خارج نمیشه) 

خلاصه هرپایه دکلره ای عزیزم برای یه رنگی مناسب که اگه اون پایه با رنگ مصرفی خیلی تفاوت داشت اگر هم رنگ خوب در بیاد ماندگار نیست و برمیگرده زود 

اگر هم نسبت اکسیدان زیاد باشه مجدد نمی‌ذاره رنگ مو کارشو انجام بده و اگر رنگ بگیره نمیمونه و زود تر برمیگرده 

گاهی مثلا طرف یکم مو هاش توی دکلره زردی داره میان یسری کارها میکنن که زردیش بره برای مثلا مش استخوانی صدفی و این مدلها

رنگ هارو دیدی که نوشته طبیعی مثلا 6 N  یعنی هیچ رفله ای نداره حالا اگر بزنه مثلا M در کنار عدد یا ۷,۴ اینها یعنی دیگه طبیعی نیست و رفاه داره که این رفله مورو اگر به پایه درستی رسیده باشه می‌کنه مسی شرابی و... 

ولی چون اینها همه رفله دار هستن مثل رنگ طبیعی ماندگاری ندارن 

به اون صورت واگر پایه مو درست نباشه کلا رنگ جالبی از آب در نمیاد 

حالا میان چکار میکنن بیشتر بمونه واریاسیون اضافه میکنن که دوام بیشتر کنه 

وقتی مو گلی مثلا رنگدانه نارنجی داشت و خود رنگ مثلا زیتونی بود زیتونی یجورایی خنثی می‌کنه و بهش غلبه می‌کنه به نارنجی و جاشو میگیره و اینطوری عامیانه رنگ زیتونی دیر میره ، ولی مثلا شرابی وقتی رنگدانه شرابی کنار رنگ دانه نارنجی بمونه همو خنثی به اصطلاح نمیکنن که یکی به اون یکی غلبه کنه کنار هم میمونن که به مرور چون تاثیر رنگ طبیعی هم نداره کم کم و تحت اثر یسری شرایط از بین می‌ره و پایه مو میشه ترکیب پایه دکلره و رنگ اصلی که داخلش رفله بوده و رفله کم کم رفته

شامپوی مخصوص موهای رنگ شده نمی‌ذاره زود این اتفاق بیوفته 

گلی  پایه دکلره مو تا ۱۰ که دیگه هیچ رنگدانه ای نداره می‌ره (البته بیشتر برای اروپایی ها که زم ...

البته گلی از نظر من با دانسته هام پروسش اینه