2777
2789
عنوان

بدبخت شدم ت.ر زدم موهام بیاین یدقه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 83 پست
نه دیگه😢😢😢😢😢

هر رنگی میزنی کل موهات رو کامل نزار یه کوچولو امتحان کن خوب شد ،،بعدهمه روبزار

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

مهم نیس نگیره بهتر😢 رنگش پاک نمیشه از موهام؟

نه مثل حناست دیگه بعد ها بی رنگ کردنش رنگ گرفتن ش نمیشه دوباره همون اش همون کاسه فعلا به نظرم بی خیال شو یکم ویتامینه بده موهات یکم بهتر شد یه رنگ عسلی قهوه ای تیره بزار ولی بزار یکم استراحت کنن این جوری تاقت رنگ بعد رو نمیارن من رفتم اریشگاه گفتم موهام شرابی داره رنگ میگیره گفت گرفت گرفت نگرفت هم نگرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال یه همچین کاری کردم خیر سرم خاستم موی تازه و خوب دربیاد ینی خااااک بر سرم

دوراز جون. همین که گفتم کوتاه کن. رنگهای مختلف نزن حنا خیلی قویه رنگ نمیگیره 

کوتاه کن فعلا هم کروناس همش توی خونه ایم. زودی بلند میشه 

ببین ارایشگرها یه چی میزنن رنگ قبلی رو حسابی پاک میکنن

من پارسال عید موهام رنگ داشت میخواستم یه رنگ متفاوت بزنم ارایشگر گفت باید یه هزینه جدا برای از بین بردن رنگ قبلی بپردازی

تو نت سرچ کن ، شاید توی لوازم آرایشی ها بفروشن؟  

مرسی فقط مطمعنی مسی رو موهام رنگ میگیره؟ شرابی چی؟

اگر پایه موهات نارنجی زرد باشه یا زرد نارنجی ، یعنی نارنجی که به زردی می‌ره براش مسی روشن میزنن اگر نارنجی بود میتونی نسکافه ای براق یا مسی تیره برنی

شرابی بزنی گلی بعد خوشت نیاد سخت می‌ره ولی پایه مو همون نارنجی باشه شرابی تیره میشه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
اگر پایه موهات نارنجی زرد باشه یا زرد نارنجی ، یعنی نارنجی که به زردی می‌ره براش مسی روشن میزنن اگر ...

مرسی عزیزم😍

عزیزم یه سوال هیچکی جواب نداد

میشه بگی ه شرابی بزنم بعد با شست و شو رنگش نمیره؟؟ یا چیکاد کنم که نره؟