2777
2789

بچها واقعا اشکم داره درمیاد

موهامو چند ماه پیشا حنا زدم

بعد از چند وقت خل شدم گفتم بزار یه تنوعی بدم گرفتم رنگ زدم که بعضی جاهاش رنگ گرفت بعضی جاهاشم نه.

بعد حالا چند وقت پیش سره یه جریانی ب دخترخاله هام گفتم موهامو چیکار کنم دو رنگ شده؟ گفتن برو یبار دیگه رنگ کن الان دیگه حتما حناهات رفته......

گفتم چه رنگی کنم؟

گفتن دکلره کن خیلی بهت میاد رنگای روشن....

منخ خرم گفتم باشه

حالا دو سری دکلره کردم تو خومه. موهام خشک و زبر شدن😭😭😭😭😭بعدم همچنان نارنجیییییییییییییییی

الان من چ غلطی بکنممممممم؟😣😣😣😣میخام سرمو بکوبم دیوار

یکی نیش بگه روانی تو برا اینکه موهات داغون بود اونهمه حنا زدی. چرا دکلره کردم اخه😢😢😢😢😢😢

نمیدونم الان برا نارنجیا غصه بخورم یا موهایی ک داغون شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خراب کردی کلا که

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

فقط چربشون کن تند تند.روغن آرگان بگیر بزن به سرت روغن زیتون بزن آب پیاز بزن بزار دوباره جون بگیره موهات ریشتم دراومد هردفعه یکم از پایین موهاتو کوتاه کن اوکی میشه 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕