2777
2789
عنوان

سلام شبتون بخیر.یه سوال دارم...

433 بازدید | 57 پست

وقتی یه خانم شوهرش فوت میکنه و دوتا بچه داره و ازدواج مجدد میکنه و اون آقا هم بچه هارو قبول میکنه آیا وظیفه ش هست خرجشون رو بده یا اون دوتا بچه باید برن سرکار و خودشون خرج خودشونو دربیارن؟

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

وظیفشه وقتی که قبول کرده زن رو با بچه هاش

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وظیفشه دیگه اگه بزرگ باشن که خب فرق میکنه به نظرم . چندسالشونه،؟؟؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
وظیفشه واه

اینی ک گفتم زندگی خودمه...از اولش خرج نمیداد کلاااا ماهی ۱ تومن میده منم میرم سرکار ولی برادرم ۱۶ سالشه هر شب دعوا درست میکنه میگه باید بره سرکار من وظیفم نیس پول بدم

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

وظیفشه خب ..اون مسئولیت مادر رو با بچه هاش قبول کرده این یعنی قبول کردن باتمام شرایط

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

من دوستم این شرایطو داشت.شوهراولش فوت کرده بود.از حقوق اون واسه بچه هاش خرج میکرد میگفت دوست ندارم شوهردومم هزینه بچه هامو بده

یه"آنه"ی درون دارم.که نمیدونه با تکرار غریبانه ی روزهاش چه غلطی بکنه