2777
2789
عنوان

مامانا بیاین.تهیه آب قلم

49 بازدید | 7 پست

مامانا دارم واسه نی نیم عصاره آب قلم میگیرم.۱۵ تا قلم گوسفند بوده و نیم کیلو گوشت باهم از ۹ و نیم صبح گذاشتم بپزه تا یه ساعت پیش.ولی آبش هنوز زیاده.به نظرتون چون گوشت و قلم زیاد بوده آبش انقد زیاده یا اینکه بیشتر بزارم بجوشه و آبش کم بشه؟واینکه ۱۲ ساعت پخته کافیه یا بیشتر بپزه؟

گوشت رو که نباید میذاشتی بپزه فریز کنی خاصیتی نداره دیگه فقط قلما رو باید میذاشتی

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۱۵تا قلم چه خبره؟

من نهایت یک یا دوتا قلم گوساله میزارم توی زودپز حسابی بپزه با یه پیاز و یه چوب دارچین و یه برگ بو.....۸تا بسته عصاره قلم غلیظ درست میشه هر کدوم ۱لیوان یه بار مصرف 

با هم ریختم مزه گوشتم بره قاطیش

گوشت نهایتا باید چهار ساعت بپزه بیشتر ازون پروتئین وخاصیتش از دست میزه ،بعدم گوشت پخته رو فرریز کنی که دیگه بدرد نمیخوره ،تا ده ماهگی به اندازه یک بند انگشت لچه ها باید گوشت بخورن بیشتر ازون براشون سنگینه ،بعدازین فقط قلم رو بذار ۱۲ساعت با پیاز و برگ بو بپزه ،اگر قلم گاو داشتی چون سرده یذره چوب دارچین هم بنداز تا سردیش گرفته بشه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
اخه قلم و گوشتش زیاده ها سنگین نمیشه؟

گوشتها رو خودتون بخورین آب قلمها رو بسته بندی کن