2777
2789

میخوام کاری که پدر شوهرم با من کرد را براتون تعریف کنم بهم نظر بدید جای من بودید چکار میکردید؟

وقتی اومدن خواستگاری من ،بابام خیلی خوشش اومد ازشون و دیگه جو گازش گرفت تا حدی که کم مونده بود پاشون را ماچ کنه،خلاصه بحث جدی شد و رسید به مهریه،بابای من که دخترش را از تو بیابون پیدا کرده بود تو جلسه ای که فقط دوتا خونواده بودن به پدرشوهرم که خیلی ظاهر آراسته و جنتلمنی داره گفت آقای (مثلا) موسوی شما دوسال پیش دختر شوهر دادی فکر کن دختر منم دختر خودته و هر چی مهریه برای اون گرفتی برای دختر من هم بنویس،خانواده همسر من اینجوری شدن🤩🤩💃💃💃

خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و یه کاغذ سفید برداشت امضا کرد و داد دست پدرشوهرم ما هم مثل بوق نگاه میکردیم،اون موقع همسر من یه آپارتمان داشت که صداش را در نیاوردن و ما تا روز عقد نمیدونستیم،قرار گذاشتن یه شب جمعه کل فامیل دو طرف بیان خونه ما و بدون بحث و جدلی مهریه امضا بشه...

خدایا شکرت

اون شب یه مختصر گفتن که مهریه خواهرشوهرم چیه،۱۲۴ تا سکه ۱۲۴ مثقال طلا و یه سری چیز دیگه که ما هم اصلا نپرسیدیم بقیه اش را،نزدیک عید غدیر بود و مامان من گفت مامان جون اون شب بگو میخوام سکه و طلا به خاطر حضرت علی ۱۱۰ تا بشه😐😐😐😐😐

خدایا شکرت

شب نامزدی رسید و من مثل اسگلها گفتم میخوام ۱۱۰ تا باشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اونها هم از خدا خواسته قبول کردن تا وقتی کاغذ را دادن دست شوهر خاله ام اخمهاش رفت تو هم و بابام را صدا کرد بیرون که این چه مهریه ایه؟؟حالا که عروس سکه و طلا را کم کرده ۳۰ میلیون پول را بکنید ۱۱۰ میلیون،۳۰ را به گدا بدی قهر میکنه،بابای من هم اومد و به پدرشوهرم پیشنهاد داد....

خدایا شکرت

خب 

ولی مهریه بنظرم خیلی مهم نیستا

البته نظره منه

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

مادرشوهر و خواهر شوهرم اس ام اس پشت سر هم به داماد و باباش که به هیچ وجه قبول نکنید،پدرشوهرم هم گفت آقای فلانی مرده و حرفش گفتی مهریه دختر من چرا زیادش کردی،شوهر خاله ام هم گفت چرا اون وقت که کم کردن هیچی نگفتین حالا مرد شد و حرفش...

خدایا شکرت
نظر من هم همین بود ولی بعد شش سال فهمیدم سرم کلاه گذاشتن

الهی چرااخه

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

تو فامیل ما رسمه به تک دختر و تک عروس پدرشوهر خونه بده که پدر شوهر من این کار را نکرد و ما هم چیزی نگفتیم و بعد کلی بحث شوهر خاله ام و بابای داماد طبق مهریه خواهرشوهر بنده کاغذ امضا شد و من کل دوران عقد تو سری خوردم از خاله هام که چرا خونه بهت نداد،من اولین تک دختری بودم که خونه نگرفته بود در حالیکه تک عروس هم هستم و این تو فامیل ما خیلی مهمه

خدایا شکرت