2777
2789
عنوان

مامانا چرا انقدر جنین من بی تحرکه نکنه مریضه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 38 پست
اصلا ریتم خاصی نداره،نه ب غذا ن شیرینی کلا هر وقت بخواد حرکت میکنه اونم خیلی ضعیف و در حد موج و خیلی ...

جفتت احیانا قدامی نیس ؟

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
مامانم هم دقیقا همینو میگه، همش گریه میکرده از نگرانی، تا روز زایمان هم حالت تهوع داشته، میگفت چند ر ...

وای خدا کنه اخه من خیلی انتی بیوتیک مصرف کردم اما سونوهام سالمه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا عین دختر من ،اصلا تکون نمی‌خورد فقط گاهی وقتا ،از وقتی بدنیا اومد هی دست و پا میزنه ماشاالله ، ...

تروخدا راست میگی؟حروتاش چطور بود دقیقا تو دلت؟

وای خدا کنه اخه من خیلی انتی بیوتیک مصرف کردم اما سونوهام سالمه 

اصلا نگران نباشین، مامان منم از نگرانی گریه میکرده خیلی هم دکتر میرفته، ولی هیچ مشکلی نبوده، الان من مشکلی ندارم😊 درسته یکم تنبلم ولی باهوشم، ان شالله دختر شما هم خیلی باهوش بشه😄😍😘

اصلا نگران نباشین، مامان منم از نگرانی گریه میکرده خیلی هم دکتر میرفته، ولی هیچ مشکلی نبوده، الان من ...

خدا کنع ،دق نکنم خوبه ،میگم نکنه اوتیسم داره

ممنونم،همسرم خوابه صبح گوشش میکنم  میگم ممکنه با وجود سونوهای نرمال ولی بچه مشکل داشته باشه؟

نه بعضي بچه ها كلا تنبلن ها... كمتر تكون ميخورن. نگران نباش. صبح فيلمه رو ببين. 

هفته سي به بعد بايد بشمري، هردوساعت بيست تا حركت بايد باشه .... حواست به حركتاش باشه هروقت حس كردي ك ...

بعد هر بار غذا ۴ حرکت بزنه کافیه

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.