2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 191 پست

التماس دعا منم عاشق خانم ام البنینم

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب پس بیا باهم من میخونم اما از امشبم میخام هدیه کنم ب حضرت ام البنین.. خیلی خیلی اروم میشی 

چشششم😘

شما ساعت چند میخونی؟

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
ترو خدا برام دعا کن تا از بدهی راحت بشم بزودی صاحب خونه ناشین بشیم وضع مالیمون خوب بشه متاسغانه پریو ...

چشم حتما براتون دعا میکنم ❤️❤️انشالله ک خدا ب زندگیتون نگاه کنه عزیز دلم ❤️❤️❤️خداکریمه 

چرا ک ن.. رو دوتا چشمام. بحق حضرت ام البنین هر حاجتی داری بهش برسی

لطفا برامنم دعا کنین منم نماز جعفر طیار قراره بخونم براتون دعا میکنم

خدایا...... آروزهام خاطره شن .....مگه خدا نگفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را..... پس کو پس چرا اجابت نمیکنه.....خدایا مصلحتمو با خواستم یکی کن مرسی❤

بچه ها من مریضم نمتونم بخونم نماز شب رو التماس دعا دارم واقعا احتیاج ب دعاتون دارم

برای مادرم زهرا

برای خودم فاطمه

انشالله حاجت روا بشین😘😘😘

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍