2777
2789
عنوان

نماز شب

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 191 پست
التماس دعا  لطفا برای ازدواج منم دعا کنید  اسمم فریباست

رو چشمام ❤️انشالله که خوشبخت ترین دختر میشی بحق حضرت ام البنین ❤️❤️❤️خدابزرگه ب زمانبندیه خدا شک نکن 

عزیزم همین الانم میتونید بخونین💚

از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون اکثر اوقات نماز صبح خواب می مونم بخاطر همین انگیزه ام برای نماز شب رو هم از دست میدم،میگم خدا حتما نمازشبم رو میزنه تو سرم میگه تو نماز صبح تو بخون نخواستیم نمازشب بخونی😂😂😢

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک خوشبخت خوشبخت میشی و یه شوهر عالی نصیبت میشه عزیز دلم چشم حتما دعات میکنم

ممنونم یک دنیا ممنونم ان شاءالله

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
من خیلی دلم میخواد ولی چه کنم که شباااا دیر خوابم میره صبح بیدار شدن برام قیامته

خوب همون شبا بخون. ایقد بهش وابسته میشی ک اگه یه شب نخونی از ناراحتی نمیخوابی گلم😍

ایشالله ک ازدواج کنی بخت خوب نصیبت شه..... از این دعاهای بخت گشا بگیر تو کتاب گنجهای معنوی هست...خوب ...

ممنونم یک دنیا ممنونم ان شاءالله. کتابش رو دارم نویسنده اش رضا جاهد . کدوم بخشش؟

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
رو چشمام ❤️انشالله که خوشبخت ترین دختر میشی بحق حضرت ام البنین ❤️❤️❤️خدابزرگه ب زمانبندیه خدا شک نکن ...

قربون دل مهربوناون یرم 

الهی شما هم خوشبخت باشید 

۳۵ سالمه خیلی نگرانم 

چشم حتما براتون دعا میکنم ❤️❤️انشالله ک خدا ب زندگیتون نگاه کنه عزیز دلم ❤️❤️❤️خداکریمه 

ممنون گلم اسمم  سمیراس و برای عاقبت بخیر شدن و موففیت پسرم دعا کن ادم صالح و خلفی بشه مومن با تقوا اسمش علی هست

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 
خوب همون شبا بخون. ایقد بهش وابسته میشی ک اگه یه شب نخونی از ناراحتی نمیخوابی گلم😍

عزیزم چه ساعتی بیدار میشی منم میخولم بخونم اگه سعادت داشته باشم

لا تَخَف و لا تَحزَن انّا مُنَجَّوکَ :نترس و غمگین نباش ما تو را نجات خواهیم داد❤️
شما که نماز شب میخونید  میشه برای منم یه دعا بکنید یه مشکل خیلی بزرگ دارم  خوااااهش میکن ...

چرا ک ن روی چشمام حتما براتون امشب دعا میکنم.. خدابزرگه.. انشالله ک حل میشه بحق حضرت ام البنین 

ممنونم یک دنیا ممنونم ان شاءالله. کتابش رو دارم نویسنده اش رضا جاهد . کدوم بخشش؟

بخدا نمیدونم کدوم بخش ...بگردی پیداش میکنی عزیزم..😘

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
اگر قسمت شد مامان منو دعا کن😔 اسمش زهرا

تشکرر واقعا مامانم مظلوم و غریبه😔😔یک ادم از خدا بیخبر پر از عقده و مشکل روانی افتاده رو زندگیش ول کنم نیس تا مادرم نکشه اروم نمیشه

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
بخدا نمیدونم کدوم بخش ...بگردی پیداش میکنی عزیزم..😘

ممنونم باز چشم میگردم