2777
2789
عنوان

هزینه سونو آنومالی طی یک ماه گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 29 پست
هر کی هر قیمتی میخواد میزاره دیگه نظارت نیست که. خدا لعنتشون کنه تو این بی پولی مردم

اره واقعا تعجب منم همینه هر کی یه قیمت میده من که نمیدونم والا قضیه چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجای اصفهانی؟کجا میخوای بری ؟

من شاهین شهرم 

ولی برام فرق نداره کجا باشه اصفهانم باشه میرم 

ولی فعلا دارم پرسوجو میکنم بدونم قیمتا چجوریه و اینکه تشخیص کی بهتره 

البته من غربالگری اولم همه چی اوکی اوکی بود

من شاهین شهرم  ولی برام فرق نداره کجا باشه اصفهانم باشه میرم  ولی فعلا دارم پرسوجو میکنم ...

من احتمال زیاد میرم اوستا،توی خانه اصفهان،ان تی رو هم همونجا رفتم،پیش دکتر کلاهریز ،حالا فردا دو جا رو میزنگم که نزدیکمونه،یکی هم توی خ امام خمینی سونوی دکتر اسماعیلیه،واسه قلب جنین رفتم،جفتشون خوبن

چقد خوب  تامین اجتماعی بیمه تون ؟؟؟

قیمته پارسال میگه آبجی. همه چی ده برابر شده ها

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

نه بابا  من سال ۹۷ رفتم سونو ان تی و انومالی هرکدوم ۱۸۰ شد بدون بیمه  ساله ۹۹ رفتم ان تی ...

چه بدونم والا. من هفته پیش ۴۳۰ دادم. از چند جا هم پرسیدم همون ۴۳۰ گفتن. کجا هستین که برعکس ،همه جی داره ارزون میشه🤔

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین