2777
2789

تاپیک قبلم هست

رفتم در خونه دختره شانس اورد خونه نبودن،بعد کلی با سنگ زدم تو در و پنجرشون،ب شوهرمم زنگ زدم گفتم بیا بیرون الان پیاماتونو برا همه میفرستم،اومد کلی قسم و اینا ک این مال دوسال پیشه،بعد گفت من اون حرفو زدم چونکه خیلی کارای بدی کرده خواستم بگم نکن اینکارارو ابروی محلمونو نبر(جای کوچیکی هستیم)از این حرفا،تا میخوردم خودمو زدم،اونم زدم،اونقد فحشش دادمو هولش دادم ک تهش عصبانی شد ی سنگ ورداشت زد تو سرش،از سرش کلی خون اومد،بعد گریه کرد برا اولین بار گریه شو دیدم،خیلی خودشو زد،میزد و با داد گریه میکرد خلاصه برا اینک شر دستم نده گفتم باشه بیا بریم خونه،بردمش،ولی پیچوندم اومدم خونه مامانم دوباره اس دادم گفتم هر غلطی میخوای بکن،خودتو میکشی میزنی بزن

الان بقیشو میذارم،بعد ج کامنتا میدم

گفت خودمو میکشم،گفتم بکش ب درک

الان از دوساعت پیش اومده دم درمون،بارونم میاد،میگ انقد میشینم تا بیای،منم گفتم انقد بشین زیر پات علف سبز بشه

بچه ها اینم بگم شوهرم مبتلا ب سادیسمه،ینی وقتی خودشو میزد همزمان یقه منم میگرفت یا تهدیدم میکرد با سنگ میزنه،منم یکم ترسیدم،

الانم فک کنم رفته ولی همش زنگو اس میده ک بیام دنبالت،منم مصمم ک نرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه عصبی هستی تو😐اخلاقتوخوب کن تادیگه شوهرت ازاینکارانکنه گلی

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
وای چه عصبی هستی تو😐اخلاقتوخوب کن تادیگه شوهرت ازاینکارانکنه گلی

بابا منکه اینجور نبودم نمیدونی چیا سرم اورده تا حالا خیانت نکرده ولی قد اسمون زجرم داده،من تازه اینجوری شدم،وقتی کوتاه میام بدتر میشه ولی مقابله میکنم موش میشه

گفت خودمو میکشم،گفتم بکش ب درک الان از دوساعت پیش اومده دم درمون،بارونم میاد،میگ انقد میشینم تا بیا ...

هردو سادیسم دارید تو هم خودت رو میزدی دیگه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
شوهرت چ بیشعور و بی اعصابه الکی اعصاب توروهم خورد کرده عزیزم ی خورده به خودت فرصت بده و دوباره نرو ...

بخدا من ی دختر اروم و خوش خلق بودم الان اونقد مشکل عصبی پیدا کردم بخاطر کاراش

بابا منکه اینجور نبودم نمیدونی چیا سرم اورده تا حالا خیانت نکرده ولی قد اسمون زجرم داده،من تازه اینج ...

ایشالادیگه هیچوقت ازاین غلطانمیکنه فقط ازمن میشنوی بهش برس براش کم نذارمهربونی کن ببین کی گفتم🙌

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔