2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم چتای شوهرموبا دختر همسایمون دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 39 پست
منم شوهر همسايمون گيرداده بود بهم پام ميدادزنگ ميزد منم به زنش گفتم زنشم گفت خيلي ساله داره اين كارا ...

اون فرق میکنه،شوهر من لایو اونو دیده بعد ازش تعریف کرده،ب چ حقی،در حالیک هیچی براش کم نذاشتم،مریض بودم،درد داشتم،هر طور بودم هم ب خونه زندگی رسیدم،هم ب خودم هم ب چیزایی ک اون احتیاج داره

یا خدا!اصلا روانش سالم نیست خب غلط کرد زن گرفت که الان این حرفارو بزنه😐 وقتی میگه زن گرفتن آدمو ع ...

همین دیگ،بعضیا بدون اینک من چی میکشم میگن لات بازی دراوردی،شوهرم فقط با لات بازی اروم میشه،ساکت باشی هیچی نگی بیچارت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگ،بعضیا بدون اینک من چی میکشم میگن لات بازی دراوردی،شوهرم فقط با لات بازی اروم میشه،ساکت باشی ...

بذار بگن

شوهرت ازوناس که خشونتو دوست داره

یکم اذیتش کن

امتحان کن ببین جواب میده یا نه

همونجور ک خودتون میگید سادیسمیه انتظار نداشته باشین مثل یک فرد سالم برخورد کنه 

اخه ن مشاوره میاد ن قبول داره ک سادیسمیه،میگم میگ باز ی لقب برا من گذاشتس،یا میگم بیا بریم مشاوره شاید من مقصرم میگ مگ من دیوونم

اره اذیتش میکنه جواب میده،هیچی نگم کوتاه بیام بدتر میکنه

پس اگه دوست داره اذیتش کن

مثل شوهر منه

اونم بعضی وقتا اذیتش میکنم خیلی ازم خوشش میاد

بعضی وقتا محکم میزنم تو گوشش بعدش میرم بغلش

خوشش میاد😐

اخه ن مشاوره میاد ن قبول داره ک سادیسمیه،میگم میگ باز ی لقب برا من گذاشتس،یا میگم بیا بریم مشاوره شا ...

ینی شما خودتون تشخیص دادین ک سادیسمیه؟

ی روز که خیلی دیره میفهمیم که خیلی دیره
ینی شما خودتون تشخیص دادین ک سادیسمیه؟

ن من با مشاور تلفنی صحبت کردم اون گفت

بعدم اینک کاملا مشخصه،از ازار دادن لذت میبره،مثلا حتی بچه های کوچیکم ازار میده ب اسم شوخی گریشونو درمیاره،ن فقط بامن،کلا همه رو دوس داره بچزونه

ن من با مشاور تلفنی صحبت کردم اون گفت بعدم اینک کاملا مشخصه،از ازار دادن لذت میبره،مثلا حتی بچه های ...

مجبورش کن ببریش مشاور

ی روز که خیلی دیره میفهمیم که خیلی دیره