2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم چتای شوهرموبا دختر همسایمون دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 39 پست
بخدا من ی دختر اروم و خوش خلق بودم الان اونقد مشکل عصبی پیدا کردم بخاطر کاراش

اگه خانوادت حمایتت میکنن دور طرفو خط بکش

اینجو مردا هیچووووووقت درست نمیشن

تاپیکای قبلیتو خوندم!بدنتم که شوخی شوخی کبود میکنه😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بس مهربونی کردمو کوتاه امدم پررو شده بخدا

منم حالم ازخیانت بهم میخوره من حای توبودم فقط ترکش میکردم بعیدمیدونم ادم شه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
اگه خانوادت حمایتت میکنن دور طرفو خط بکش اینجو مردا هیچووووووقت درست نمیشن تاپیکای قبلیتو خوندم!بد ...

اره سادیسمه،جالب اینجاس قبول نداره اصلا،میگ تو حساسی،ی رویاهایی برا خودش داره،مثلا میگ من باید برم خارج فلان ماشین سوار شم چی فلان،گاهیم میگ زن گرفتن رویاهای ادمو ازش میگیره

شوهرت سادیسم داره توام مازوخیسم داری ک خودتو میزنی😐ببخشید این کولی بازیا چی بود دراوردی ابروی خودتونو بردی 😑😐اصن درکت نمیکنم فردا

ببین تاریخ پیاما کیه بعد بازبرو سراغ دختره

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️

😐باید ب احسان علیخانی بگم بیاد ی ماه عسل ازتون بسازه 

لعنتی های هندی باز 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
اره سادیسمه،جالب اینجاس قبول نداره اصلا،میگ تو حساسی،ی رویاهایی برا خودش داره،مثلا میگ من باید برم خ ...

یا خدا!اصلا روانش سالم نیست

خب غلط کرد زن گرفت که الان این حرفارو بزنه😐

وقتی میگه زن گرفتن آدمو عقب میندازه باید بزنی تو دهنش

این مردا لات کوچه خالین بخدا

شوهرت سادیسم داره توام مازوخیسم داری ک خودتو میزنی😐ببخشید این کولی بازیا چی بود دراوردی ابروی خودتو ...

مال هروقت ک باشه،ما س ساله زنوشوهریم حق نداشته با اون چت کنه ازش تعریف کنه

مال هروقت ک باشه،ما س ساله زنوشوهریم حق نداشته با اون چت کنه ازش تعریف کنه

من نگفتم  اشکالی نداره میگم حواست باشه ک ب دختره بگی 

بعد دختره اگ پا داده ک دیگگگ...اگ نه و شوهرت هرز رفته حدا شو تابیشتر روانی نشدی

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️