الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه خانوادت حمایتت میکنن دور طرفو خط بکش اینجو مردا هیچووووووقت درست نمیشن تاپیکای قبلیتو خوندم!بد ...
اره سادیسمه،جالب اینجاس قبول نداره اصلا،میگ تو حساسی،ی رویاهایی برا خودش داره،مثلا میگ من باید برم خارج فلان ماشین سوار شم چی فلان،گاهیم میگ زن گرفتن رویاهای ادمو ازش میگیره
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
😐باید ب احسان علیخانی بگم بیاد ی ماه عسل ازتون بسازه
لعنتی های هندی باز
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
مال هروقت ک باشه،ما س ساله زنوشوهریم حق نداشته با اون چت کنه ازش تعریف کنه
من نگفتم اشکالی نداره میگم حواست باشه ک ب دختره بگی
بعد دختره اگ پا داده ک دیگگگ...اگ نه و شوهرت هرز رفته حدا شو تابیشتر روانی نشدی
كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک میکند و به ما توجه میکند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️