2777
2789

عشقا میخوام بدونم شما هم درد کمر و کشاله ران و واژن دارید؟من یکم راه میرم کشاله رانم‌خیلی درد میگیره احساس شدید کوفتگی‌داره خیلی میترسم

یکی توی دلمه😍فرق داره با همه😍

دقیقا الان اینطوری هستم 

۶ماهمه

حتی گاهی توهم میزنم نکنه سرما خوردم اینجوری بدن درد دارم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فقط زیاد سرپا بمونم کمرم درد میگیره

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
من که شیاف استفاده میکنم شنیدم که طبیعیه ولی دردش رو اعصابه همش

طبیعیه 

بچه داره بزرگ‌میشه به اندام های داخلی فشار میاد 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
واژن هم درد میگیره؟

بیشتر کشاله ران و لگن و پهلو

مخصوصا وقتی از خواب پامیشم باید در و دیوار رو بگیرم راه برم 

انگار تو خواب میشن یه تیکه چوب خشک

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
طبیعیه  بچه داره بزرگ‌میشه به اندام های داخلی فشار میاد

توروخدا برام دعا کنین ایشالا همه سر وقت زایمان کنن این سه ماهم بگذره راحت نی نی بغل کنیم

همون دیگه تو ماشینم نمیتونم بشینم زیاد کمر درد میگیره فقط وقتی دراز میکشم خوبم

فکرکنم طبیعی باشه نی نی بزرگ شده فشارش رو کمره 

تو ماشین میشینی یه مقدار صندلی رو بخوابون دراز بکش یکسره نشین

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
بیشتر کشاله ران و لگن و پهلو مخصوصا وقتی از خواب پامیشم باید در و دیوار رو بگیرم راه برم  انگ ...

اره اره منم همینجوری ام تازه سه چهار روزه اینجور شده میرم حموم اب ولرم میزنم بهتر میشم