2777
2789

بچه ها من توی اینترنت سرچ کردم. این دوروش برای درمان تخمدان ضعیف و ذخیره کم انجام میشه. پی آر پی تخمدان و استفاده از سلول های بنیادی خون قاعدگی. اتفاقا مرکز ابن سینا بانک سلول های بنیادی خون قاعدگی داره. و این روش ها رو انجام میدن. کسی تا حالا انجام داده؟ یا اگر امکانش هست بره اونجا تحقیق کنه. یک دنیا ممنونم

راستش من رفتم....پارسال پریودم استاپ کرده بود...کل این مقاله ها رو خوندم و در به در دکترها رفتم...یه چیزی بهت بگم...اینا همشون در حد مقاله هست...مثلا سهیلا عارفی کای مثاله برای پی آر پی نوشته..رفتم خودش گفت اینا همه تحقیقات دانشگاهی هست....حالا اینکه شما میخوای بری بانک خون قاعدگی یه نسیله جداست..و بد نیست..اما در کل..راهی که من رفتم کلا تهش هیچی نیست...من خودم ذخیره تخمدان پایین داشتم و گفتن هیچ راهی جواب نمسده..فقط اهدا..مخصوصا الان که دیگه بودجه هم ندارن و وقت و هزینه الکی صرف نمیکنن......

راستش من رفتم....پارسال پریودم استاپ کرده بود...کل این مقاله ها رو خوندم و در به در دکترها رفتم...یه ...

عزیزم مرسی از جوابت. ذخیرت چنده؟ هربار چندتا فولیکل میگرفتن ازت و چنتا جنین تشکیل می شد؟ باردار نشدی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من رفتم....پارسال پریودم استاپ کرده بود...کل این مقاله ها رو خوندم و در به در دکترها رفتم...یه ...

خب پس چکار کنیم؟ من تازه فروردین میرم تو 34 سال. من نمیخوام ذخیرمو از دست بدم. دو سال پیش هر تخمدان 4, 5 تا فولیکول داشتم ولی امسال تخمدون چپم کوچیک شده و به زور آمپولای تخمک کشی فقط یه فولیکول داد و تخمدان راستمم سه تا فولیکول. تو عملم فقط دو تاشو کشیدن که هنوز مشخص نیست چی بشه. باید آخر هفته زنگ بزنم آزمایشگاه.

لیزر طب سوزنی و امبدینگ هم هست. در مورد اینم تحقیق کردی؟ من یه کلیپ دیدم از دکتر عباسی تو آپارات. از مریضاشون پرسیدن چطور بوده؟ مریضا میگفتن پریودمون برگشته و ذخیرمون بهتر شده. 

https://www.irna.ir/news/83645704/جوان-سازی-تخمدان-زنان-با-استفاده-از-سلول-های-بنیادی-خون-قاعدگی

این همون لینک در مورد این تکنیک هست. یه نگاه کن. عزیزم شما که تهرانی یه سر میتونی بری مرکز ابن سینا در موردش پرس و جو کنی؟ میگن 11 ساله روش کار کردن و به نتیجه موفقیت آمیز رسیده

https://www.irna.ir/news/83645704/جوان-سازی-تخمدان-زنان-با-استفاده-از-سلول-های-بنیادی-خون-قاعدگی ...

عزیزم من ذخیره ام دو صدم بود...یعنی هیچی.....رفتم تو فاز اهدایی...ولی اصلا بعد از آزمایشها هیچ کار دیگه ای نکردم...دلم با اهدایی نیست..کلا تو فاز آی دی اف نرفتم...نه ابن سینا..نه رویان قبول نکردن با تخمک خودم امتحان کنن و آی وی اف...

من ابن سینا رفتم دیگه...پیش عارفی...کلا گفتن پی آر پی امجام نمیدن...حداقل برای من انجام ندادن...فقط یه کلمه رو تکرار میکردن..مثل طوطی..اهدایی....

منم رها کردم.....

https://www.irna.ir/news/83645704/جوان-سازی-تخمدان-زنان-با-استفاده-از-سلول-های-بنیادی-خون-قاعدگی ...

به من گفتن اصلا انجام نمیدن...ببین به همسرم هم گفتم..اینا همش شو هست...یه سری کارهای تحقیقاتی...البته بانک خون قاعدگی میتونی بری...ولی اگه ذخیره ات زیر یک باشه قبولت نمیکنن....

کلا الان به قول خودشون..چون بودجه شون کم شده دیگه هزینه اصافی نمیکنن...همون اول میبرنت تو فاز اهدا...

مگه ذخیره تخمدان داشته باشی.......متخصص می آر پی سهیلا عارفی هست..که گفت کی گفته من پی ار پی میکنم...گفت فقط تو اصفهان اگه اونم برات انجام بدن.....

به من گه برای مشکل شما جواب نمیدن...باید مدارکت رو ببینن و خودت رو ویزیت کنن و آزمایشها رو انجام یدی و بفهمن چه کاری باید انجام بشه...

ولی یه چیزی بهت بگم..چون خودم عمزم رو روی خوندن این مقاله ها گداشتم و تو مطب دکترها..ولی فهمیدم که اینا همش فقط و فقط حرف تو مقاله هاست...

خب پس چکار کنیم؟ من تازه فروردین میرم تو 34 سال. من نمیخوام ذخیرمو از دست بدم. دو سال پیش هر تخمدان ...

به فولیکول نیست.....به دختیره تخمدان هست..آزنایش amh...

اونه که تعیین کننده است..میتونی اگه دخیره ات خوبه تخمک فریز کنی..یا جنین...

باید یه جای خوب بری برای آی وی اف....یزد هم مثل اینکه کلینیک خوبی داره...

اون طب سوزنی و اینا هم همش تبلیعاتِ...

ببین من رها کردم..هرچی شد شد.......

تو چند ماه بعد از فکر نکردن بهش پریودم خود به خود برگشت...

سنم کم نیست..۳۹ ساله ام.....

اما دیگه خسته شدم...اگه قسمت بشه مادر میشم..نه که هیچی..

به فولیکول نیست.....به دختیره تخمدان هست..آزنایش amh... اونه که تعیین کننده است..میتونی اگه دخیره ا ...

عزیزم مرسی از جوابت. خیلی لطف کردی.  گلم من ذخیرم زیر یکه. تعداد فولیکول انترال قبل از تخمک کشی آخرم 3 تا بود. بعد از آمپولا شد 4 تا فولیکول. همین هشتم تخمک کشی کردم. 5 تا تخمک گرفتن میکرواینجکشن کردن. یعنی اسپرمو بهشون تزریق کردن. گذاشتن رشد کنن. روز سوم جنینا بد بوده. گذاشتن تا روز پنجم بازم بد بوده. نهایتا روز ششم همشون مردن. به خدا یه چشمم خون و یه چشمم اشک. انقدر شوکه شدم و عصبانی و ناراحت ک هنوز باورم نمیشه. امروز رفتم چند ساعت یه لنگه پا وایسادم در بخش آی وی اف. هرکی رفته و اومده میگم تو رو خدا بگین یکی از آزمایشگاه بیاد جواب منو بده. یکی دوبار اومد خانمه جوابمو داد. گفت جنینا خیلی ضعیف بودن. تقسیم سلولی کند, فرگمنتیشن بالا, بلاستومرهای ناجور. گفتم بلاست پنج روزه شده بودن چطور بودن؟ مشکلشون تو تروفکتودرم بود یا آی سی ام؟ میگفت اینا حتی روز پنجمم هنوز بلاستوسیت نشده بودن که باز ما صبر کردیم گذاشتیم تا روز ششم که دیگه نموندن. گفتم خب چه خاکی تو سرم کنم؟ گفت نمیدونم. با دکترت صحبت کن ببین آزمایشای ژنتیکی مینویسه برات یا نه. کلا گفت وسط هفته بیا خلاصه پروندتو بگیر ببر با دکترت و یا یکی دو تا دکتر دیگم مشورت کن. انقدر حالم بده. انقدر شاکیم از این وضع ناحق

به فولیکول نیست.....به دختیره تخمدان هست..آزنایش amh... اونه که تعیین کننده است..میتونی اگه دخیره ا ...

دکترم گفت, در حال حاضر دکتر افلاطونیان داره پی آر پی میکنه و مقاله ارائه میده. ولی من نمیتونم بهت بگم که اثری داره یا نه. البته یه معرفی نامه ازش گرفتم. به نظرت ارزش امتحان کردن نداره؟

سلام عزیزم در مورد اینا یه کم توضیح میدی،کجا انجام میشه،چه طوریه؟

سلام گلم. من دیگه دنبال این مطلب نرفتم. سرچ کن لیزر اکیوپانکچر و امبدینگ هرچی تو نت میاد بخون. تو آپارات هم همین مطلبو در کنار اسم دکتر عباسی سرچ کن. مشکلت چیه؟ چیکار کردی؟

سلام گلم. من دیگه دنبال این مطلب نرفتم. سرچ کن لیزر اکیوپانکچر و امبدینگ هرچی تو نت میاد بخون. تو آپ ...

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی، دستت درد نکنه سرچ میکنم، کسی نتیجه گرفته؟ میدونی فکرمیکنم اگه یائسگی درمان داشت که الان بعد پنجاه سالگی هم عادت میشدن و ....🥺😔 من خیلی به این جوانسازی امید داستم،انجام ندادم ولی امید داشتم

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادی، دستت درد نکنه سرچ میکنم، کسی نتیجه گرفته؟ میدونی فکرمیکنم اگه یائسگی ...

عزیزم میتونی بیای زیر نظر فلورا تاجیکی اصلاح سبک کنی. شانستو میبره بالا. توی اینستا سرچ کن @bardari_flora