2777
2789

تخمدان سمت راستم تیر میکشه چنوقته صبحا ازخواب بیدار میشم کتف راستم درد میکنه امروز گردنمم کمی درد داره دوروزه پریود شدم و خونریزیم شدیده و چنوقته عجیب شکمم بزرگ شده.ازعلائم خارج رحمی خوندم ک درد کتف و شانه هست خیلی استرس گرفتم هرچی تجربه داره بگه

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻

خارج رحمی 

یعنی 

لانه گزینی تخم هرجایی به غیر از رحم

مثلا لوله یا تخمدان یا پریتئون

که معمولاا با درد شدید 

و اگه اون قسمت پاره بشه بر اصر بزرگ شدن تخم خون ریزی داره

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بی بی چک بزن اگ مثبت بود سریع پیگیری کن 

افرین عزیزم

قبل هرچیز برای شک بهش 

باید بارداری تایید بشه

مثلا بی بی مثبت یا بتا بالا

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کی گفته همچین چیزی خودم خارج رحم بودم خارج رحم با بارداری معمولی فرق نداره همون علائم داره فقط خونری ...

اگه نشون بده ک خیلی خوبه.من امروز رفتم سونو دادم ولی هیچیم نبود برام سواله پس چرا گاهی رحمم تیر میکشه امروزم درد داشتم بعد من چنروزه پریودم فک نکنم بارداری خارج رحمی باشه

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻