2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاری برادر شوهرم بودیم... بیا ببین دختره چی گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 8436 بازدید | 116 پست

دختره چن سالشه؟؟؟

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا از دختره خوشم اومد یجورایی البته لحنش بد بود! چون منم از اول ب شوهرم گفتم اگه خونه مستقل داری من جوابم مثبته اگه نداری متاسفم!

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
من نمیگم رفتارش درست بوده چون واقعا میتونست اینارو بذاره تو یه شرایط دیگه با یه لحن بهتر و کلمات بهت ...

من فکر میکنم دختره از لج پدر و مادرش اینها رو گفته اخه اون بنده خداها هیچی نگفتن 

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
یا پشششمام بابا دیگه خیلی پاچه ورمالیده هست چطوری ۱۹سالشه لیسانسه شیمیه فک کنم بنده خدا فک کرده کا ...

آفرین راست میگه اسی بگو

دعا کنید محمد پولمونو بده بدهی هامون پاس شه.😔

هرچقدرم ک ارث زیادی داشته باشه نمی تونه ب راحتی بره کانادا.

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
یا خدا 19؟ این همه هنر رو از کجا اورده بود  من با این که دهه شصتی ام با این سنم نمیتونم مثل ا ...

من خودم بچه شهرستانم تهران با شوهرم اشنا شدم از همون اول مادرشوهرم از رایطه ما خبر داشت ...ولی هیچ وقت تو زندگیم شما از دهنم.نیفتاده هی بهم میگه با من راحت باش و ..ولی خودم دوس ندارم عین مادر بهم رسیدگی میکرد موقع زایمانم ولی یه اخلاق بد که داره اینه خیلی به بچه هاش وابسطه است ...وقتی هم میاد خونمون یه هفته میمونه و کنار ماها میخوابه 😞

هر چی خدا بخواد همون.میشه😉
من فکر میکنم دختره از لج پدر و مادرش اینها رو گفته اخه اون بنده خداها هیچی نگفتن 

نه فکر نمیکنم به هر حال به پدر مادرش گفته من حرفامو با فلانی زدم تصمیممون اینه و اونم قراره به پدر مادرش بگه؛حالا لحنش تند و بد بوده بخاطر پشت گرمی هست که به پسره داشته

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔