2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا یه راهنمایی

64 بازدید | 7 پست

من چندوقت پیشا به دوست پسرم  گفتم تو دلیل بدبختیمی خیلی ناراحت شد و قهر کردیم بعد من ازش عذر خواهی کردم باز پریروز من دلشو شکستم 

الان باهام کات کرده😂😭خیلی دوسش دارم کلی ازش معذرت خواهی کردم اما راضی نمیشه

بازم ادامه بدم؟اخه هم پسر خوبیه هم دوسش دارم فقط یکم حساسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی پدرشو درآوردی  بعضی وقتها  نیش زبان بدتر از گلوله 

آدمو زخمی میکنه   انشالله درست بشه

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85
اسی پدرشو درآوردی  بعضی وقتها  نیش زبان بدتر از گلوله  آدمو زخمی میکنه   ا ...

ایشالا عزیزم😘

دارم رو خودم کار میکنم

من گاهی که اعصابم خورده باهمه بدرفتار میکنم البته زود اروم میشم

ایشالا عزیزم😘 دارم رو خودم کار میکنم من گاهی که اعصابم خورده باهمه بدرفتار میکنم البته زود اروم م ...

حداقل فاصله گفتار رعایت شود آفرین حداقل به اشتباه خودت اقرار میکنی و خدا  واست نگهش داره

آقا    هستم🙋     🔵💲💙  بجای ایراد گرفتن  از دیگران   به فکر اصلاح خود باش 👐انگشتان دست را ببین بعد قضاوت کن 👂👂برای یاد گیری هیچ وقت دیر نیست  😑در جمع همیشه  خاموش باش  تا ذهن تقویت شود   کاربر  سال 85