2777
2789

خودم متاهل ام . اتفاقی فهمیدم بابام تو اینستا با زنهای مختلف تو دایرکت چت میکنه ! چت ها رو دیدم و بارها خوندم چون امیدوار بودم اشتباه کرده باشم .😔 ؛ حرفهای عاشقانه ، کلمات رختخوابی 😈 ، آدرس دادن واسه سویت خالی ، صیغه ....    . نمی دونم در حد چت هست یا بیشتر از چت . 

مامانم خیلی از فضای مجازی دوره و کاملا ناوارد ، اصلا حواسش به بابام نیست 😰

من چی کار کنم ؟ دارم داغون میشم . کار درست چیه ؟  

دخالت نکن زندگیه خودشونه

اشتباه کردی تجسس کردی

❤اینقدر پای پدر و مادرت را ببوس تا به گریه بیفتد و دلش از شما راضی شود و از ته دل دعایت کند،آنگاه خداوند همه درهایی که به روی خود بسته ای را بازمیکند❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مرد ها سر پیری هم دست برمیدارن 

بگو مثل آدم این 2 روز باقی مونده عمر تون زندگی کنید حتما باید یه گندی بالا بیارین 

چی بگم عزیزم به مادرت بگی مادرت داغون میشه اگه نگی خودت داغون ميشی 💔💔😔

خدایا شکرت 🙏🏻
دخالت نکن زندگیه خودشونه اشتباه کردی تجسس کردی

😐😐😐😐ینی بزاره مادرش تو اشتباه خودش بمونه؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐