2777
2789

دوستان من سونو داپلر هفته ۲۸ بارداری انجام دادم وزن جنین ۱ کیلو بود اما صدک رو زده بود ۵-۱۰ درصد sga که میشه کوچیکتر از سن بارداری، دکترم که سونوم رو دید خیلی دعوام کرد گفت معلومه ۶ وعده در روز غذا نمیخوری بهم لیدی میل و آسپرین داد.و اینکه گفت همینجوری باشه باید بچه رو دربیاریم چون رحمت محیط امنی برای رشدش نیست 😭😭

سوالم اینه کیا مثل من این تجربه رو داشتن و با غذا خوردن مناسب و اصولی درست میشه؟ چقدر تاثیر داره؟ 

گفت دو هفته بعد باید این سونو رو تکرار کنم دو روزه افتادم رو خوردن زیاد حالم داره بد میشه ولی نمیدونم چقدر تاثیر داره لطفا اگر تجربه ای دارین به من بگین 

الان تو این دو روز ماهی قزل خوردم، گوشت، لوبیا گذاشتم خوردم، بستنی و دلستر خوردم آجیل و میوه ، لیدی میل و شیر 

واقعا تا ۱۰ روز دیگه که سونو دارم رو وزن جنین تاثیر میزاره؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ دکتر احمقی ..چرا همچین حرفی زده ..کدوم دکتری اخه بخاطر وزن کم بچه رو دراورده ؟ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
وای چ دکتر احمقی ..چرا همچین حرفی زده ..کدوم دکتری اخه بخاطر وزن کم بچه رو دراورده ؟ 

صدک مایع آمنیوتیک رو رنج ۱۰-۵۰ در صد بود گفت مایعت هم یکم کمه! نمیدونم خیلی نگرانم کرد وگرنه تا الان غربالگری هام همه نرمال بود، این سونو هم شریان های جنین و وضعیت جفت رو همه رو زده نرمال!! 

نگران نباش با اینا حتما خوب میشه صدک ۱۰ یعنی ۹۰درصد از هم سنو سالاش وزنشون بیشتره ۱۹درصد کمتره

واقعا نگرانم کرد مشکلم اینه ۱۰ روز وقت دارم وزن جنین رو به نرمال برسونم نمیدونم اصلا تو این زمان کم با خوردن میشه یا نه! 

صدک مایع آمنیوتیک رو رنج ۱۰-۵۰ در صد بود گفت مایعت هم یکم کمه! نمیدونم خیلی نگرانم کرد وگرنه تا ...

خب مایعات زیاد بخور .چیزی نیس 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عزیزم اگه احتمال iugr مطرح بشه درمیارن مث دختر من

این ک گفتین ینی توقف رشد ؟ 

واقعا نگرانم کرد مشکلم اینه ۱۰ روز وقت دارم وزن جنین رو به نرمال برسونم نمیدونم اصلا تو این زمان کم ...

آره چرا نشه منم وزن بچم ۱۵۳۹ بود تو ۳۰هفته میخام لیدی شروع کنم تپل شه دکترتم خیلی بی ملاحضه س

خب مایعات زیاد بخور .چیزی نیس 

مایعات که همش دارم میخورم ولی تو کتاب بارداری نوشته میزان مایغ بخشیش به مایعاتی که من مینوشم ربط داره بیشترش مربوط به وضعیت خود جفت و اینا میشه